Ege Postası
Geri

İzmir iki yıldır büyük ikramiyeye ortak

MİLYONLARCA kişinin hayalini süsleyen Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 45 milyon lira tutarındaki büyük ikramiyenin dörte birinin isabet ettiği İzmir'de hem kazanan talihli hem de bileti satan bayi merak konusu oldu.
İzmir iki yıldır büyük ikramiyeye ortak
Haberler / İzmir
2 Ocak 2013 Çarşamba 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Bu sabah Konak'taki Milli Piyango Bölge Müdürlüğü önünde toplanan çok sayıda bayi, bileti satan arkadaşlarının kim olduğunu öğrenmeye çalıştı. Fakat şanslı biletin Konak değil Karşıyaka Şube Müdürlüğü'nden satıldığı ortaya çıktı. Şube yetkilileri ise tüm ısrarlara rağmen bileti satan bayiyi açıklamadı. Açıklamanın Ankara'dan yapılacağı belirtildi.

Karşıyaka Milli Piyango Şube Müdürlüğü önünde toplanan bayiler ise şanslı biletin, toptan bilet alıp bunu düşük kar bedeli ile bayilere sattıran meslektaşları tarafından alınıp Aydın'da satılmak üzere götürüldüğünü öne sürdü. İzmir'in ve Karşıyaka'nın uğurunun döndüğünü söyleylen bayiler, geçen yıl büyük ikramiyenin dörtte biri olan 10 milyon liranın da İzmir'e çıktığını hatırlattı.

Milli Piyango satıcıları, "Bu kez yine 11 milyon 250 bin lira çeyrek bilet Karşıyaka'da satıldı. İzmir iki yıl üst üste büyük ikramiyenin ortağı oldu. Geçen yılki talihli İzmir'de oturan bir Vanlıydı. Talihli, bileti satan arkadaşımıza 10 bin lira bahşiş verdi. Parasıyla arsa ve 18 daire aldı. Hayırlı bir insanmış. İnşallah bu yılki ikramiye de ihtiyaç sahibi birine çıkmıştır" yorumunu yaptı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası