Ege Postası
Geri

İzmir'in o tarihi köşkünde cumhuriyet balosu düzenlenecek

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nda kaldığı ve Latife Hanım ile evliliğini gerçekleştirdiği, 1991 yılına kadar eğitim amacıyla kullanılan ve günümüzde müze ev olarak korunan tarihi İTK Uşakizade Köşkü'nde Cumhuriyet balosu coşkusu yeniden yaşatılacak.
İzmir'in o tarihi köşkünde cumhuriyet balosu düzenlenecek
Haberler / İzmir
14 Ekim 2015 Çarşamba 12:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Özel Türk Koleji Mezunları Derneği tarafından ilki Cumhuriyetin 90. yılında gerçekleştirilen ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan geleneksel Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu 22 Ekim Perşembe günü geniş bir davetli kitlesinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Atatürk'ün başlattığı “Cumhuriyet Balosu" coşkusunun yeniden yaşatılmasının amaçlandığı, TRT sanatçısı Yahya Geylan ve ekibinin Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan özel bir repertuvarı seslendireceği gecede ayrıca Eski Mezat Müzayede Evi de özel bir müzayede düzenleyecek. Cumhuriyet tarihi enstantaneleri ve o döneme ait unsurlar geceye renk katarken, Cumhuriyetimizin 92. yılı şerefine düzenlenen resepsiyonda davetlilere Atatürk'ün sevdiği lezzetler ikram edilecek.

İTK Mezunları Derneği, Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'ndan elde edilecek geliri yine eğitim için kullanılacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da İTK Mezunları Derneği tarafından, yıl boyunca düzenlenecek etkinliklerden elde edilen gelir, İTK'da eğitim gören şehit ve gazi ailelerinin çocukları ile maddi imkanı olmayan öğrencilerin kitap masraflarının karşılandığı “İTK Mezunları Kitap Bursu"na aktarılacak. Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nun biletleri İTK Mezunları Derneği'nden temin edilebilecek. Detaylı bilgi için 0 232 232 63 89 numaralı telefondan İTK Mezunları Derneği ile iletişime geçilebilecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası