Ege Postası
Geri

İzmir örgütü Bahçeli'yi ikna edemedi

İzmir’de 9 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna duyuran MHP, aralık ayının ilk haftasında 21 ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacak. Öte yandan MHP İzmir İl Başkanlığı’nın, “Oktay Vural Büyükşehir Belediye başkan adayımız” olsun önerisi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den veto yediği öğrenildi. Bahçeli’nin, “Vural’a ihtiyacımız var” dediği öğrenildi.
İzmir örgütü Bahçeli'yi ikna edemedi
Haberler / Yerel Politika
12 Kasım 2013 Salı 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yeni Asır’dan Onur Çakır’ı haberine göre İzmir’de 9 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna duyuran MHP, aralık ayının ilk haftasında 21 ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacak. MHP Torbalı, Bergama, Urla, Aliağa, Kınık, Dikili, Foça, Konak, Ödemiş’te belediye başkan adaylarını açıkladı. Sıra diğer ilçelere geldi. Adaylarını büyük ölçüde belirlediklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Genel Başkanımız 6 Aralık’ta Türkiye genelinde belirlenen belediye başkan adaylarını açıklayacak. Biz de o tarihe kadar hazırlıklarımızı yapacağız. O günden önce büyükşehir belediye başkan adayımızı da açıklayabiliriz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

TANINAN İSİM
Karataş, büyükşehir adaylarının kamuoyunun tanıdığı bir isim olacağını belirterek, “Tanınmayan, bilinmeyen bir isimle yola çıkmak doğru olmaz. Kentin en ücra köşelerinde bile tanınan bir arkadaşımızla yola çıkacağız. Yarışta bizim de olduğumu herkes görecek” dedi.

VURAL İSTEĞİNE VETO


Parti teşkilatının “Büyükşehir adayımız Oktay Vural olsun” isteğini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ilettiğini anlatan Karataş, şunları söyledi:

“Bu konuyu genel başkanımızla konuştum. Teşkilatın Sayın Oktay Vural’ı görmek istediğini ifade ettim. Genel Başkanımız, ‘Oktay Bey Grup Başkanvekilliği görevi var. Mecliste başarılı çalışmalar yapıyor. Kendisine bu süreçte ihtiyacımız var’ dedi. Oktay Bey de zaten böyle bir düşüncesinin olmadığını dile getirdi. Bu konu kapandı”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası