Ege Postası
Geri

İzmir siyasetinde tek başına!

Enis Bozdoğan...İzmir siyasetinde adeta tek başına mücadele ediyor. O'nun özelliği İzmir'in tek DSP'li meclis üyesi olması...Bozdoğan, " Parti beni unuttu. Ne arayan var, ne soran var" diye sitem ediyor. Partiye sitemli: Ne arayan var ne soran!
İzmir siyasetinde tek başına!
Haberler / Yerel Politika
9 Mayıs 2017 Salı 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - İzmir’de son yerel seçim sürecinde transferleriyle gündeme oturan Demokratik Sol Parti (DSP), hiçbir ilçede belediyeyi kazanamazken, yıllar sonra mecliste temsil edilme hakkını Güzelbahçe’de elde etmişti. 

AK Parti’nin meclis üyesi çıkaramadığı, CHP'nin belediyeyi kazandığı Güzelbahçe’de Enis Bozdoğan, İlhan Pınar ve Osman Kaçmaz DSP’den meclis üyesi seçilmişti. 

3 SİLAHŞÖR DAĞILDI

DSP'nin İzmir'deki '3 Silahşörü', süreç içinde dağıldı. İlhan Pınar AK Parti'ye gitti sonra bağımsız kaldı. Osman Kaçmaz önce bağımsız kaldı ardından CHP'ye geçti. DSP'yi bırakmayan isim ise Enis Bozdoğan oldu. 

Kimi zaman şaka kimi, zaman ciddi şekilde meclisteki diğer üyeler "Bize gel" diyor o gitmiyor. 3 yıldır İzmir'de DSP'yi meclis sıralarında temsil ediyor. Bozdoğan, İzmir'de DSP'nin tek meclis üyesi.

NE ARAYAN VAR NE SORAN!

DSP'den ayrılmayı düşünmüyor. "Seçmen beni DSP adayıyken seçti, bir yere gitmem diyor" Bozdoğan partiye de sitemli: "Ne arayan var ne de soran."

İşte Bozdoğan'ın açıklamaları;

"Seçmenler bana DSP'de olmam için oy verdi. Türkiye'de DSP'nin en fazla oy aldığı ilçelerden biriydi Güzelbahçe. Ben de partiyi temsil ediyorum. Gitmeyi hiç düşünmedim. Parti beni unuttu. Ne arayan var ne soran var. Beklentim yok ama kongre süreçleri oluyor haberimiz olmuyor, il başkanı değişiyor haberimiz olmuyor, bir program oluyor haberimiz olmuyor."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası