Ege Postası
Geri

İzmir spor'unda en son haberler

TRANSFER çalışmalarına başlayan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, sözleşmesi devam eden iki yabancıdan Ofoedu'nun kesinlikle takımda tutulmasını istiyor. Şimşek, Ars konusunda ise kararsız. BUCASPOR yönetimi, Süper Lig'den talipleri olan sağ bek Okan Alkan'ın serbest kalmasını önlemek için harekete geçti. Kulüpten alacağı 285 bin TL için Federasyon'a başvuran başarılı oyuncuya salı akşamına kadar ödeme yapılması gerekiyor. PTT 1'inci Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Altınordu, 3 genç futbolcusunu kiralık gönderme kararı aldı. Kırmızı lacivertlilerin kaleci Barış Türkmen, sol bek Meli
İzmir spor'unda en son haberler
Haberler / Spor
8 Haziran 2014 Pazar 15:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KARŞIYAKA TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞİMŞEK: OFOEDU KALACAK, ARS'DA KARARSIZ
 TRANSFER çalışmalarına başlayan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, sözleşmesi devam eden iki yabancıdan Ofoedu'nun kesinlikle takımda tutulmasını istiyor. Şimşek, Ars konusunda ise kararsız. Karşıyaka daha iyi bir santrfor bulması halinde Hollandalı futbolcuyla vedalaşabilir. Yönetim, Ofoedu'nun geçen sezondan sarkan alacağını bu hafta içinde yatırarak oyuncuyu takımda tutacak. Ofoedu kalırsa bu ligde üst üste iki sezon kadroda yer alan ilk yabancı olacak. Nijeryalı futbolcu yeşil kırmızılı formayla 8, Ars 9 gol kaydetti.
İç ve dış transferde yaptığı görüşmelerden henüz sonuç alamayan yönetim yeni haftayla birlikte gaza basacak. Burak ve Ahmet'le ilk görüşmede anlaşamayan teknik heyet  Servan, Erdi, Mustafa ve Caner ile görüşme yapacak. Mustafa ile Caner'in kalma ihtimali zayıf. Dış transferde Fethiyeli Onur Okan ve Çaykur Rizespor'lu Loriya'dan eli yanan Karşıyaka yine geçen yıl Fethiyespor'da oynayan Artun Akçakın'ı gündeme aldı. Gençlerbirliği'den kiralık olarak Fethiye'de forma giyen, Bucaspor'un da talip olduğu 21 yaşındaki forvet ligde 8 gol attı.

CAN'A FENERBAHÇE TALİP
PINAR Karşıyaka'da Batista'dan sonra Can Altıntığ'a da talip çıktı.
Yeşil kırmızılı formayla 32 maçta 9.7 sayı, 2.5 asist, 2.1 ribaund ortalamasıyla oynayan 27 yaşındaki basketbolcuyu Fenerbahçe Ülker istiyor. Geçtiğimiz yıllarda vitrine çıkardığı oyuncuları başka kulüplere kaptıran Pınar Karşıyaka kadroyu korumaya çalışacak. Antrenör Ufuk Sarıca'yla anlaşan teknik heyet bu hafta Batista, Dixon, Diebler'le yeniden anlaşmaya çalışacak. Teknik heyet Can ve Barış başta olmak üzere yerlilerle de masaya oturacak. Karşıyaka'da İnanç, Yunus ve gençler Egemen, Onur, Mert'in sözleşmesi sürüyor.
 
BUCASPOR'DA OKAN HAREKATI
 BUCASPOR yönetimi, Süper Lig'den talipleri olan sağ bek Okan Alkan'ın serbest kalmasını önlemek için harekete geçti. Kulüpten alacağı 285 bin TL için Federasyon'a başvuran başarılı oyuncuya salı akşamına kadar ödeme yapılması gerekiyor. Gençlerbirliği'nden Taylan'ın bonservisi için 1.5 milyon TL nakit para alacak, bu miktarın da yarısını Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'a verecek Bucaspor, kalan miktarla öncelikle Okan'ı yuvada tutacak.
 
Salih Uçan'ın transferine karşılık 2012-13 sezonunda Fenerbahçe'den alınan Okan ise hedefinin Süper Lig'de forma giymek olduğunu söyledi. İki yıldır alacakları nedeniyle fedekarlık yaptığını dile getiren 22 yaşındaki futbolcu, "Süper Lig'den ciddi taliplerim var. PTT 1'inci Lig'den de benimle ilgilenen kulüpler var fakat önceliğim süper lig'de yer almak. Kulübümden anlayış bekliyorum" dedi. Okan'la, Balıkesirspor'un ilgilendiği öğrenildi.

ALTINORDU GENÇLERİ KİRALIYOR
 PTT 1'inci Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Altınordu, 3 genç futbolcusunu kiralık gönderme kararı aldı. Kırmızı lacivertlilerin kaleci Barış Türkmen, sol bek Melih Can Yağcı ile defans Furkan Tuşik'i tecrübe kazanmaları için başka takılmalara yollayacağı belirtildi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Oyuncularımız çok yetenekli. Ancak biraz tecrübe kazanmaları gerekiyor" dedi. Barış geçen sezon ligde tek maçta kaleyi korudu, Melih Can 4, Furkan da 10 karşılaşmada forma giydi.
 
U14 HEYECANI
 
Altınordu'nun organize ettiği Uluslararası U14 Cup, 4 takımın katılımıyla start aldı. Danimarka'dan Brondby ve Viborg FF, Sırbistan'dan FC Rad ile Altınordu'nun mücadele ettiği Selçuk-Efes Tesisleri'ndeki turnuvanın ilk gününde birbirinden heyecanlı maçlar oynandı. Açılış randevusunda Altınordu, Viborg'a 2-1 yenilirken ikinci karşılaşmada FC Rad'ı 4-0 mağlup etti. Günün diğer maçlarında Brondby, RAD'ı 6-0, Viborg'u 1-0 yendi.

MENEMEN TAKVİYE YAPTI
SPOR Toto 2. Lig'in sarı-lacivertliler, iç ve dış transferde 2'şer futbolcuyla sözleşme imzaladı.
SPOR Toto 2. Lig'in yeni ekiplerinden Menemen Belediyespor, 2 yeni futbolcuyu kadrosuna kattı, 2 futbolcusuyla da sözleşme yeniledi. Teknik direktör Taner Taşkın ve 9 futbolcuyla daha önce sözleşme yenileyen Menemen Belediyespor, orta saha oyuncusu Muhammed ve forvet Hüseyin Durur'u da kadrosunda korudu. Dış transferde ise kaleci Serhat ile yolları ayıran sarı lacivertli ekip, bu mevki için Kırıkhanspor'dan kaleci Ömer Alıcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Defans hattında da Tarsus İdman
Yurdu'ndan Hakan Vural Koçaslan'ı transfer eden Menemen Belediyespor,bu oyuncuyu da 2 yıl süreyle kadrosuna kattı. Menemen Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Arslan, yeni sezon için büyük ölçüde korudukları mevcut kadrolarını nokta transferlerle güçlendirdiklerini dile getirerek, 'Kaleci Umut'un yanına tecrübeli bir kaleci olan Ömer'i transfer ettik. Defans hattını ise Hakan ile güçlendirdik. Forma savaşının olacağı genç ve yetenekli bir kadromuz var. Bu sezon da başarının geleceğine inanıyorum' dedi

 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası