Ege Postası
Geri

İzmir trafiğine bayram ayarı : O yollar trafiğe kapalı

İzmir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlamalarında kent merkezindeki bazı yollar trafiğe kapatılacak.
İzmir trafiğine bayram ayarı : O yollar trafiğe kapalı
Haberler / İzmir
28 Ekim 2023 Cumartesi 17:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları tam gaz devam ediyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü 29 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek törenler sırasında kapalı olacak yolları açıkladı. 

Emniyet'in duyurusu şu şekilde;

28 Ekim Cumartesi'yi 29 Ekim Pazar'a bağlayan gece saat 00.00'dan itibaren Alsancak Limanı'ndan Konak Pier'e kadar Atatürk Caddesi (1.Kordon), pazar sabah saat 07.30'dan itibaren ise Borsa Kavşağı'ndan Alsancak Limanı'na kadar Cumhuriyet Bulvarı (2. Kordon), Talatpaşa, Plevne, Vasıf Çınar, Şehit Nevres ve Gazi Osmanpaşa Bulvarları araç trafiğine kapatılacak olup, trafik akımı Şair Eşref Bulvarı üzerinden sağlanacaktır.
Saat 18.30'da Kültürpark'tan başlayarak 9 Eylül Meydanı, Gazi Bulvarı sağ tarafını takiben Borsa Kavşağı'ndan sola dönerek Cumhuriyet Bulvarı üzerinden Konak Pier önünde son bulacak ve akabinde saat 19.45'te Konak Pier önünden başlayarak Atatürk Caddesi'ni (1.Kordon) takiben Cumhuriyet Meydanı son bulacak olan "Fener Alayı ve 350 metre Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri Taşınması" etkinlikleri kapsamında; saat 18.00' dan itibaren 9 Eylül Meydanı, Gazi Bulvarı(sağ tarafı), Cumhuriyet Bulvarı'nın Konak Pier'e kadar olan kısmı geçici süreyle araç trafiğine kapatılacaktır.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası