Ege Postası
Geri

İzmir’de 3 ayrı kapkaçın şüphelisi yakalandı

İzmir’in Konak ilçesinde 3 ayrı kapkaç olayını gerçekleştirdiği öğrenilen bir şahıs polis ekiplerinin takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı.
İzmir’de 3 ayrı kapkaçın şüphelisi yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
28 Şubat 2017 Salı 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de, 56 yaşındaki M.A.'nın cep telefonunu alıp kaçan 29 yaşındaki İ.Y. yakalandı. İ.Y.'nin iki ayrı kapkaç olayına daha karıştığı anlaşıldı.

Geçen 23 Şubat'ta, Eşrefpaşa Caddesi üzerinde bulunan otobüs duraklarına doğru yürüyen M.A.'nın arkasından gelen bir erkek, cep telefonu kaparak kaçtı. M.A.'nın şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla, telefonu alıp kaçanın İ.Y. olduğu belirlendi. Kapkaç zanlısı İ.Y. bir gün sonra yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmanın derinleştirilmesiyle İ.Y.'nin 22 Şubat'ta 30 yaşındaki R.B.'nin ve yine aynı gün 22 yaşındaki S.S.nin çantalarını da alıp kaçtığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Y. tutuklandı.

 

İzmir'de film gibi 'dolandırıcılık' operasyonu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası