Ege Postası
Geri

İzmir’de Eski Vali konağından hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

İzmir’de eski Vali Konağı’nda hırsızlık yapıldığı sosyal medya ve internet haber sitelerinde paylaşılan görüntülerde ortaya çıkması üzerine İzmir Valiliği harekete geçti. Görüntülerden tespit edilen şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
İzmir’de Eski Vali konağından hırsızlık yapan şüpheli yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
12 Temmuz 2022 Salı 08:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgiye göre olay, 7 Temmuz günü Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan eski Vali Konağında meydana geldi. Sosyal medya ve internet haber sitelerinde paylaşılan görüntülerden hırsızlık olayının anlaşılması üzerine Valilikten bir açıklama yapıldı. Açıklamada, görüntülerden tespit edilen şüphelilerin yakalanması için İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçtiği belirtildi. Görüntülerin incelenmesinden sonra kimliği belirlenen ve hırsızlık kaydı bulunan şüpheli Y.A.’yı Konak ilçesi Anafartalar Caddesi’nde yakalanıp adliyeye sevk edildiği kaydedilirken, tespit edilen şüpheli U.H.’nin başka suçtan ceza evinde olduğu, diğer şüpheli K.U.’nun da yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, eski Vali Konağı’nın 24 saat korunması amacıyla Konak Kaymakamlığınca görevlendirme yapıldığı bildirildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası