Ege Postası
Geri

İzmir’de Roman adaylar kapışacak: İkisi de aynı sırada!

CHP, Türkiye’nin ilk Roman vekili olan Özcan Purçu’yu yeniden İzmir 1. Bölge beşinci sıraya yazdı. AK Parti’den beklenen karşı Roman hamlesi geldi. 7 Haziran’da AK Parti’de yedinci sırada yarışan Bekle, partinin hamlesiyle 2 basamak yükseldi ve kendisi gibi Roman olan Purçu’yla birlikte aynı sırada yer aldı. Her iki adaydan hangisinin Romanlar'dan daha fazla oy alacağı şimdiden merak konusu oldu. İzmir’de Roman adaylar kapışacak
İzmir’de Roman adaylar kapışacak: İkisi de aynı sırada!
Haberler / Yerel Politika
18 Eylül 2015 Cuma 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ - Partililer 1 Kasım’da yapılacak erken seçim için aday listelerini YSK’ya sundu.

İzmir’de ilginç bir tablo oluştu.  İzmir’de CHP 7 Haziran’daki listesini büyük ölçüde korurken, buna karşın AK Parti geniş çaplı bir revizyon gerçekleştirdi.

AK PARTİ'DEN ROMAN HAMLESİ!
CHP, Türkiye’nin ilk Roman vekili olan Özcan Purçu’yu 1. Bölge beşinci sıradan yeniden listeye yazarken, AK Parti bu kez beklenen Roman hamlesini gerçekleştirdi. 7 Haziran’da 1. Bölge'den Roman adayı Cemal Bekle’yi yedinci sıraya yazan AK Parti, bu kez Bekle’yi Purçu gibi seçilebileceği beşinci sıraya yazdı.

İzmir’de 1. Bölge CHP 6, AK Parti 4 vekil çıkarmıştı. Her iki Roman adayı bu kez aynı sırada vekil seçilebilmek için yarışacak. Aynı sırada yarışacak her iki adaydan hangisinin  Romanlardan daha fazla oy alacağı şimdiden merak konusu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası