Ege Postası
Geri

İzmir’de firari 4 şüpheli yakalandı

İzmir’in Konak ilçesinde çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezaları 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından düzenlenen şafak operasyonuyla yakalandı.
İzmir’de firari 4 şüpheli yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
14 Temmuz 2024 Pazar 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ve Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı ekipler aranan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, 'Sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlamak', 'hakaret', 'dolandırıcılık' ve 'tehdit' gibi suçlardan toplam 29 yıl 9 gün hapis cezası ile aranan D.P (52), 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlamak' suçundan 16 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan A.A. (32) ve 'hırsızlık' suçundan, 8 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan M.S.A. (26) ve aynı suçtan 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası ile aranan M.G.'nin (50)ç evlerinde yakalandı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.(DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası