Ege Postası
Geri

İzmir’de iddiaya göre zarfın içinden ‘evet’ mühürlü oy çıktı: Tutanak tutuldu

Türkiye 13. Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başında. İzmir'in Konak İlçesi Eşrefpaşa 80. Yıl İlköğretim okulunda yer alan 2146 No'lu sandıkta zarfın içinden ‘evet’ mühürü basılı oy pusulası çıktığı iddia edildi. Evet mührünün Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a basılı olduğu görülürken, tutanak tutuldu.
İzmir’de iddiaya göre zarfın içinden ‘evet’ mühürlü oy çıktı: Tutanak tutuldu
Haberler / Güncel
28 Mayıs 2023 Pazar 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İddiaya göre, İzmir Konak Eşrefpaşa 80. Yıl İlköğretim okulundaki 2146 nolu sandıkta oy kullanmaya gelen seçmen verilen zarfın içinden Cumhurbaşkanı adaylarından Recep Tayyip Erdoğan'a basılı oy pusulası çıktı.

Olayla ilgili tutanak tutulurken, sandıkta oy kullanımı durduruldu.

Saat 10.25’de Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sandık başına gelen ve oy kullanmak isteyen bir vatandaş, kabin içerisine girdiğinde kendisine verilen zarfın içinden Recep Tayyip Erdoğan’a ‘evet’ mührü basılı bir adet oy pusulası çıktığını iddia etti. İddia üzerine pusula tutanak altına alındı ve vatandaş, başka boş bir zarf ile oy kullanma işlemine devam etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası