Ege Postası
Geri

İzmir’de şiddetli yağmur, Alman yolcu uçağını askeri havaalanına indirdi

İzmir’de akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış hayatı tam anlamıyla felç etti. Yağış sırasında yağmur suyuna kapılan yaşlı bir kadın hastaneye kaldırılırken, Almanya’dan kalkan yolcu uçağı Adnan Menderes Havalimanı’nı...
İzmir’de şiddetli yağmur, Alman yolcu uçağını askeri havaalanına indirdi
Haberler / Güncel
9 Mayıs 2013 Perşembe 20:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’de akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış hayatı tam anlamıyla felç etti. Yağış sırasında yağmur suyuna kapılan yaşlı bir kadın hastaneye kaldırılırken, Almanya’dan kalkan yolcu uçağı Adnan Menderes Havalimanı’nı pas geçmek zorunda kaldı. Uçak daha sonra Çiğli 2. Hava Jet Üssü’ne iniş yaptı.

İzmir’de akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmurda Gültepe semtinde yaşayan ve kimliği henüz belirlenemeyen 50’li yaşlarda bir kadın suya kapıldı. Vatandaşların da yardımıyla sudan kurtarılan kadın, 112 Acil Servis tarafından Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane Başhekimi Opr. Dr. Ali Kasap, tedavi altına alınan kadının suya kapıldığını ve solunumunun durduğunu belirterek, “112 Acil Servis ekibinin kalp masajıyla hayata döndürülen kadının bilinci hala kapalı. Hayati tehlikesi sürüyor.” dedi.

YOLCU UÇAĞI ASKERİ HAVAALANINA İNDİ

İzmir’deki şiddetli yağmur hava ulaşımını da olumsuz yönde etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle Almanya'nın Münih kentinden kalkarak Adnan Menderes Havalimanı’na gelen Lufthansa Havayolları'na ait yolcu uçağı, Adnan Menderes Havalimanı’nı pas geçmek zorunda kaldı. Uçak, yakıt problemi bulunduğu için Çiğli'deki 2. Ana Jet Üssü'ne yönlendirildi. Uçak, üsse başarılı bir iniş gerçekleştirdi. Yolcu uçağı, burada yapılan yakıt ikmalinin ardından havalanarak Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaparak yolcularını bırakacak.

Öte yandan şiddetli yağmur nedeniyle İstanbul’dan İzmir’e gelen Türk Hava Yolları ve Atlas Jet'e ait iki yolcu uçağı da Adnan Menderes Havalimanı’na gecikmeli iniş yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası