Ege Postası
Geri

İzmir’den Ceylanpınar’a yardım eli

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’ndeki Agah Efendi İlkokulu’nda düzenlenen kampanya ile okul müdürü Ahmet Yaşar Yücesoy’un oğlunun görev yaptığı Şanlıurfa’daki bir okul için kitap, kırtasiye malzemesi ve giyim eşyası toplandı.
İzmir’den Ceylanpınar’a yardım eli
Haberler / İzmir
12 Nisan 2013 Cuma 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi Yeşiltepe Ortaokulu’nda öğretmenlik yapan oğlu Mehmet Yücesoy’u ziyarete giden İzmir’deki Karabağlar Agah Efendi İlkokulu Müdürü Ahmet Yaşar Yücesoy, kitap, kırtasiye malzemesi, giysi ihtiyaçları olduğunu gördü. Yücesoy, İzmir’e döner dönmez okulun sosyal projelerden sorumlu öğretmeni Levent Canpolat ile bu durumu paylaşıp 'Batıdan Doğuya' adı altında bir kampanya düzenledi. Veliler de bu kampanyaya kayıtsız kalmadı, evlerinden getirdikleri kitap, giysi ve kırtasiye malzemeleri ile kampanyaya destek oldu. Bazı çocuklar da oynamadıkları oyuncaklarının bazılarını kampanyaya bağışladı. 

İlk etapta topladıkları yardım malzemelerini, en kısa zamanda oğlunun görev yaptığı okula göndereceklerini belirten Okul Müdürü Ahmet Yaşar Yücesoy, velilerin bu kampanyaya son derece duyarlı yaklaştıklarını söyledi. Yücesoy, "Bu kampanya Doğu-Batı kardeşliğinin en güzel örneklerinden biri. Artık iki okul arasında kardeşlik köprüsü kurduk. Yardımlarımız devam edecek. Bu kampanyaların örnek olmasını istiyoruz. Bu paylaşımdan, dayanışmadan çocuklar da çok mutlu oldu" dedi. Yücesoy, oğlunun yanı sıra eşinin de öğretmen olduğunu belirtti.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası