Ege Postası
Geri

İzmir’den Gençlik Kolları MKYK’sına o isim girdi

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5’inci Olağan Kongresi Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı kongrede Ahmet Büyükgümüş Gençlik Kolları Genel Başkanı seçildi. ‘İzmirli gençlerin sorun ve taleplerinin takipçisi olacağım’
İzmir’den Gençlik Kolları MKYK’sına o isim girdi
Haberler / Yerel Politika
11 Mayıs 2018 Cuma 19:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı seçilen Ahmet  Büyükgümüş, kongrede 50 kişiden oluşan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) listesini de açıkladı. MKYK Listesi’nde İzmir’den Orkun Güzel listede yer aldı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi seçilen Orkun Güzel, İzmir’i MKYK’da temsil etmekten onur duyacağını belirterek, partisinin bütün kademelerinde görev aldığını, bundan sonra görev yapacağı MKYK’da İzmirli gençlerin başta işsizlik olmak üzere tüm sorun ve taleplerini genel merkez düzeyinde dile getirip, çözümü için çalışacağı sözünü verdi.

İZMİRLİ GENÇLERİN SORUN VE TALEPLERİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Orkun Güzel, “Partimin bütün kademelerinde çalıştım. Edindiğim tecrübelerimi genel merkezde de arttıracağıma inanı4yorum. Partimiz gençlere büyük önem veriyor. Son Anayasa değişikliğiyle de gençlerin siyasette daha aktif olarak yer almasının önünü açtık. MKYK’da İzmirli gençlerin sorun ve taleplerinin sözcüsü olacağıma söz veriyorum. Sorun ve taleplerin takipçisi olacağım. İzmirli arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü için bütün gayretimle çalışacağım” diye konuştu.

ORKUN GÜZEL, EYÜP KADİR İNAN’IN YÖNETİMİNDE DE YERALIYOR

AK Parti’de siyasete üniversitede iken Üniversiteler Teşkilatıyla başlayan, 2011 yılında AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Orkun Güzel, Eyüp Kadir İnan başkanlığındaki AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevini yürütüyordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası