Ege Postası
Geri

Okan Karlıdağ aday adaylık yoluna ailesiyle çıktı

CHP’de 2. Bölge milletvekili aday adaylarından Okan Karlıdağ parti il binasında aday adaylığını ilan etti. Ailesi ile basının karşısına çıkan Karlıdağ, “Yaşananlar nedeniyle ülkem ve çocuklar adına endişe duyuyorum. Bu endişeleri giderebilmek için adayım” diye konuştu. Okan Karlıdağ'dan 1919 vurgusu
Okan Karlıdağ aday adaylık yoluna ailesiyle çıktı
Haberler / Yerel Politika
11 Mayıs 2018 Cuma 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÜLSEN CANDEMİR/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adayları bir bir basının karşısına çıkarak kendini tanıtıyor. İzmir 2. Bölge aday adaylarından Okan Karlıdağ, parti il binasında yaptığı basın açıklama ile 26 yıl önce gençlik kolları ile başladığı siyasette, şimdi milletvekili adayı olduğunu ilan etti. Partisinde ilk defa bir göreve talip olduğunu ifade eden Karlıdağ, kendisini anlattığı konuşmasında her zaman desteklerini hissettiği ailesine teşekkür etti. 

'Türkiye’ye çiçekler açtıracağız’

Siyaseti ve siyasette görev almayı kendini kurtarma alanı olarak değil, cumhuriyet değerlerine ve birikimlerine sahip çıkarak; ülkenin, halkın ve çocukların geleceği ile ilgili sorumluluk alanı olarak gördüğünü anlatan Okan Karlıdağ, “Milletin sesi, sözü, vicdanı olmak istiyorum. İzmir’in dağlarında açan çiçeği, tüm Türkiye’nin dağına taşına, en ücrasına, aydınlık, güzellik ve umut olarak; barış, kardeşlik ve birlik duygusu ile taşımak istiyorum” dedi.

1919 ruhu ile çalışacak

Açıklamasında hükümeti eleştiren 2. Bölge Aday Adayı Okan Karlıdağ “Yaşamı, ekonomiyi bu kadar sıkıştırarak, korku hükümdarlığı yaratarak, iç huzur asla sağlanamaz. Böyle bir ülkede demokrasiden bahsedilemez. Sat sat ye, suçla, baskıla, huzuru yok et, güveni güvenceyi yok et, birliği yok et, üretim kültürünü yok et….Bu ülkeyi böyle mi yönetmeye devam edeceksini? Türkiye’yi 16 yılda uçuruma sürükleyen iktidar artık yolun sonuna gelmiştir. 1919 yılında Mustafa Kemal’in Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşinden aldığımız güçle tam yüz yıl sonra 2018’de aynı inanç ve karalılıkla ülkemizi kuşatan karanlık ve işgalci anlayışa son vereceğiz. 24 Haziran’daki seçimlerde ülkemizde yaşanan bu problemli ve çatışmalı gidişe son verecek; güveni, toplumsal huzuru ve barışı sağlayacak bir anlayışı iktidara taşımak, bağımsızlık ve demokrasiye inanan her vatanseverin borcudur. Bu anlayışla çıktığım yolda milletin sesi, sözü ve vicdanı olmak istiyorum.” diyerek açıklamasını sonlandırdı. 

ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama, Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümlerinden mezun olan Okan Karlıdağ evli ve iki çocuğu var. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası