Ege Postası
Geri

İzmir’e sarı kod uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen rüzgar ve yağış nedeniyle İzmir’in de aralarında bulunduğu 8 il için sarı kodlu uyarı yayımladı. Yapılan değerlendirmelere göre bulutlu hava yerini sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlara bırakacak.
İzmir’e sarı kod uyarısı
Haberler / İzmir
20 Şubat 2026 Cuma 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Meteoroloji’nin 20 Şubat tarihli tahminlerine göre İzmir’de bugün hava genel olarak parçalı ve çok bulutlu olacak. Akşam saatlerinden sonra ise sağanak yağış ve kuvvetli rüzgarın etkili olması bekleniyor.
Gün içerisinde sıcaklık 18 dereceye kadar çıkacak.

Hafta sonuna doğru yağışlı hava etkisini artıracak. Cumartesi günü kent genelinde sağanak yağış, pazar günü ise daha serin ve yağışlı bir hava öngörülüyor.
Sıcaklıkların pazar günü 13 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

ANİ YAĞIŞ VE RÜZGARA DİKKAT!

Meteoroloji yetkilileri, özellikle akşam saatlerinden itibaren ani yağış, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istiyor.
İlçelerin büyük bölümünde yarın aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağış beklenirken, bazı iç kesimlerde yağışların yerel olarak etkili olabileceği belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası