Ege Postası
Geri

İzmir’in iki ilçesinde taşınmazlar vitrinde

İzmir’in Güzelbahçe ve Bayındır ilçelerinde mülkiyeti belediyeye ait taşınmazlar satışa çıkarıldı. Güzelbahçe Yelki mahallesinde kat karşılığı yapım ihalesi kapsamında inşaatları devam eden 4 adet taşınmaz satışa çıktı. Diğer bir satış kararı ise Bayındır ilçesinde gerçekleştirilecek. Bayındır Çıplak mahallesinde yer alan taşınmaz için 2. kez ihale çıkıldı.
İzmir’in iki ilçesinde taşınmazlar vitrinde
Haberler / İzmir
16 Aralık 2022 Cuma 09:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir’in Güzelbahçe ve Bayındır ilçelerinde mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmazlar vitine konuldu. 

Güzelbahçe Yelki Mahallesinde 2804 ada 7 parsel üzerinde inşaatı devam eden taşınmazlar satış listesine eklendi. Kat karşılığı yapılan ve inşaatı devam eden taşınmazların satışı ile belediyenin kasasına 15 milyon 600 bin TL koyması bekleniyor. İhale 27 aralık günü, Belediye Hizmet Binası Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda kapalı zarf usulü geçekleştirilecek. 


Diğer bir satış kararı ise Bayındır Çıplak mahallesi için alındı. 155 parselde yer alan 16 bin metrekarelik ve mülkiyeti Bayındır Belediyesi’ne ait olan tarla vasfındaki taşınmaz 2. kez ihaleye çıktı. Tarla vasfındaki taşınmazın satışı ile belediye kasasına 3 milyon 749 bin 920 TL koymayı planlıyor. İhale 30 aralık günü Bayındır Belediye Başkanlığı Meclis Salonunda açık teklif usulü gerçekleştirilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası