Ege Postası
Geri

İzmirli iş kadını canına kıydı

İzmir'in Hatay semtinde, bir çocuk annesi iş kadını, işlerinin iyi gitmemesi yüzünden bunalıma sürüklendi, hayatına son verdi. Nüket Türkmen, duayen işadamı Önol Karadeveci'nin kızıydı. Balçova İlçesi'ndeki bir evde yalnız yaşayan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Ali Alperen Özdemir ise bilinmeyen bir nedenle bunalıma girerek evinde kendini iple asıp yaşamına son verdi. Talihsiz üniversitelinin cenazesi memleketi Erzincan'a götürüldü. Ünlü iş adamının kızıydı
İzmirli iş kadını canına kıydı
Haberler / 3. Sayfa
9 Nisan 2016 Cumartesi 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - İzmir bugün iki intihar haberiyle sarsıldı. Hatay Semti'nde, kardeşiyle kurduğu turizm şirketinde işler iyi gitmeyince bunalıma girdiği belirtilen 37 yaşındaki Nüket Türkmen, eşi ve 11 aylık bebeği yan odada uyurken tabancayla intihar etti. Balçova'da ise tıp fakültesi öğrencisi Ali Alperen Özdemir kendini asarak hayatına son verdi. 

Nüket Türkmen, kardeşiyle kurdukları turizm şirketinde işlerinin iyi gitmemesi üzerine psikolojik bunalıma girdi. Bugün saat 05.00 sıralarında Türkiye'nin önde gelen bir otobüs firmasının sahibi Önol Karadeveci'nin kızı olduğu belirtilen Nüket Türkmen işadamı eşi Günhan Türkmen ile 11 aylık bebeği uyuduğu sırada mutfağa geçti. Nüket Türkmen, tabancayla bir el başına ateş etti. 

Silah sesine uyanan Günhan Türkmen, eşini kanlar içinde bulunca sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekiplerince yakındaki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nüket Türkmen, yaşam mücadelesini kaybetti. Evdeki araştırmada ise Nüket Türkmen'in intihar ettiği tabancanın aynı zamanda şirketin de ortağı olan kardeşine ait olduğu belirlendi. Acı olay, Nüket Türkmen'in ailesini üzüntüye boğdu. 

Olay memleketi Milas ve Bodrum'da büyük üzüntü yarattı. Duayen işadamı Karadeveci, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Kızım melek gibiydi. Bir süredir depresyona girdiği için ilaç alıyordu. Benim bildiğim hiçbir sıkıntısı, sorunu yoktu. Eşiyle de sorunu yoktu. Çok üzüldük"
dedi.

İzmir'deki olay ise Balçova İlçesi Mehmet Efe Sokak'taki Özçelikler Sitesi'nde bulunan bir dairede dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi 29 yaşındaki Ali Alperen Özdemir, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Genç iddiaya göre, dairenin tavanındaki demire iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Özdemir'den haber alamayan yakınlarının polise haber vermesi üzerine, eve giden polis talihsiz gencin cesediyle karşılaştı. Olay yerindeki incelemelerin ardından Özdemir'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otopsinin ardından Özdemir'in cenazesi ailesine teslim edildi. Özdemir'in memleketi Erzincan'da toprağa verileceği öğrenildi. Bu arada, acı haberi alan Özdemir'in ailesiyle arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası