Ege Postası
Geri

İzmirli kızların kupa sevinci

Muğla’da gerçekleştirilen final grup maçlarında 5’te 5 yapan İzmirli kızlar son karşılaşmanın ardından kupa sevinci yaşadılar. Uzun bir maratonun ardından birinci lige yükselmenin keyfini çıkaran siyah beyazlı ekip oyuncuları sahada adeta mutluluk tablosu çizdiler.
İzmirli kızların kupa sevinci
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2013 Salı 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kadınlar Basketbol 2.Lig maçlarında 33 karşılaşmanın 31’ini galibiyetle kapatan altı finallerde ise 5’te 5 yaparak birinci lige yükselen Altay Konak Belediyespor kupa sevinci yaşıyor. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Altay ve Altınordu gibi İzmir’in köklü kulüplerine sahip çıktıklarını belirterek her iki kulübün de isimlerini spor tarihine altın harflerle yazdırdığını söyledi.
Amatör spora verdikleri destek ile binlerce sporcuya kucak açtıklarına değinen Başkan Tartan, Bütünşehir yasası nedeniyle yaşanan sıkıntıları aşmak için TBMM’de düzenlemenin ivedilikle yapılması gerektiğini söyledi. Altay’ın 14 yıl sonra başarıyı yakalayarak İzmir’i temsil etme şansı bulduğuna değinen Başkan Tartan, kadın futbol, erkek ve kadın hentbol, erkek voleybol ve kadın basketboldaki beşli başarının kalıcı olması için İzmirlilerin de kulüplerine sahip çıkması gerektiğini belirtti.
Şampiyon takımları kutlayan Başkan Tartan, Türkiye’de hemen her branşta kazandıkları şampiyonluk ve kupalarla en başarılı kulüp olduklarını hatırlatarak “Konak Belediyesi Spor Kulübü bu yıl Türkiye’deki en başarılı kulüp oldu. Bundan sonra da aynı başarı çizgisini yükselterek devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası