Ege Postası
Geri

İzmirli öğrencilerin Ankara turu

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından 'Bahar Dalları-2' isimli Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesi kapsamında, Ankara’ya gezi düzenlendi.
İzmirli öğrencilerin Ankara turu
Haberler / İzmir
25 Ekim 2017 Çarşamba 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Bahar Dalları-2' ÇOGEP projesi kapsamında, 16-19 Ekim tarihlerinde Ankara’ya gezi düzenlendi. Geziye Menderes Anadolu Lisesi ve Fatma Ramazan Büküşoğlu Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 36 öğrenci katıldı. Gezi kapsamında TBMM ile Çankaya Köşkü ziyaret edildikten sonra Anıtkabir ziyaret edilerek Atatürk’ün mozolesine çelenk sunuldu. Öğrenciler daha sonda dünyanın sayılı müzeleri arasında yer alan ve birçok çağa ait eserleri bünyesinde barındıran Anadolu Medeniyetleri Müzesi ile Tabiat Tarihi Müzesi’ni gezdi. Gezinin ikinci gününde ise Beştepe Millet Camii ve 15 Temmuz şehitleri anısına yapılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyaret edildi, Ankara’nın mimarisiyle ünlü ilçesi Beypazarı, müzeleri, tarihi sokakları öğrencilere rehber eşliğinde gezildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası