Ege Postası
Geri

İznik’te hazırlanan AB projesi ile öğretmenler bilgi alışverişinde bulunacak

Bursa’nın İznik ilçesi Kılıçaslan Ortaokulu’nun hazırladığı Avrupa Birliği (AB) destekli Üçüncü Milenyum Dünya İçin Birlikte Projesi, Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.     Avrupa Birliği Bakanlığı’na bağlı...
İznik’te hazırlanan AB projesi ile öğretmenler bilgi alışverişinde bulunacak
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’nın İznik ilçesi Kılıçaslan Ortaokulu’nun hazırladığı Avrupa Birliği (AB) destekli Üçüncü Milenyum Dünya İçin Birlikte Projesi, Ulusal Ajans tarafından kabul edildi.

    Avrupa Birliği Bakanlığı’na bağlı kurum olan Ulusal Ajans tarafından kabul edilen proje ile öğretmen değişim programı bağlamında katılımcı ülke öğretmenlerinin bilgi ve tecrübelerinin artırılması hedefleniyor.

    Proje ortakları arasında Türkiye ile birlikte Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Polonya, Belçika, Fransa ve İspanya gibi 8 ülke bulunuyor. Öğretmen değişim programı ise Ekim 2013 tarihinde Türkiye ziyareti ile başlayacak.

    Bu proje, insana cömertçe sunulan doğadaki yaşam tarzlarını öğrencilerin yeniden gözden geçirmelerini ve doğayı korumalarını amaçlıyor. Kılıçaslan Ortaokulu Müdürü Metin Çatak, projenin okul öğretmen ve öğrencilerine yeni bakış açıları kazandıracağı belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası