Ege Postası
Geri

KESİAD-EBSO-KOSBİ işbirliği

KESİAD'ın Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve EBSO Meclis Başkanı Salih Esen'i ziyaret etti.
KESİAD-EBSO-KOSBİ işbirliği
Haberler / İzmir
10 Mayıs 2014 Cumartesi 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ziyarete aynı zamanda EBSO Yönetim Kurulu Üyesi olan KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk ta katıldı. Ziyarette sanayiciler sorunlarının aynı olduğuna işaret ederek güçlerini birleştirme kararı alırken, bundan sonra her üç kurumda işbirliği yaparak ortak projelere imza atacaklar. Ziyarette konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, aynı zamanda EBSO Meclis Üyesi olduğunu belirterek, böyle bir kurumda görev almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

KESİAD Yönetimine kısa bir süre önce seçildiklerini ve bölge sanayicilerin sorunlarını çözmeyi ve onların işlerini daha da büyütmeyi amaçladıklarını ifade eden Öztaş, “Bu hedeflerimizin gerçekleşmesinde EBSO'nun yol göstericiliğinden ve gücünden yararlanmak istiyoruz. Bu ziyareti de bunun için gerçekleştirdik. EBSO büyük bir kurum. KESİAD üyeleri de EBSO'nun üyeleri. Sanayicilerin sorunları ortak. EBSO ile her türlü projede var olmak istiyoruz. Sorunlarımızın çözümünde EBSO'nun bize destek olacağından hiç şüphemiz yok. Yine KOSBİ yönetimi ile de birlikte hareket ediyoruz. 3 kurum birlikte bölge sanayicilerin sorunları için seferber olacağız.

Yaratacağımız sinerji ile başta teşvik adaletsizliği olmak üzere bir çok sorunu çözeceğimizden şüphem yok" dedi.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ise KESİAD yönetimine başarılar diledi ve ortak çatılarının EBSO olduğunu hatırlatarak işbirliği çağrısında bulundu. Yargancılar, "Kemalpaşa İzmir ve Türkiye ekonomisi için çok büyük bir değer. Bu değeri daha da artırmalıyız. Bunun için EBSO, KOSBİ ve KESİAD birlik içinde olmalı. Bu güçbirliği ile uyumla sorunlarımızı çözer, üyelerimizi daha iyi noktalara taşırız" diye konuştu.

EBSO Meclis Başkanı Salih Esen ise bölgenin yıllardır sorunlarla uğraştığını, EBSO'nun devreye girmesi ile artık sorunların çözüldüğüne işaret ederek, bundan sonra sanayicilerin üretime odaklanacağını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası