Ege Postası
Geri

KESİAD'da Zeki Yöndem dönemi

Kemalpaşa Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KESİAD) gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurulunda yönetime aday olan Eko Endüstri firmasının sahibi Zeki Yöndem oybirliğiyle derneğin yeni başkanı oldu.
KESİAD'da Zeki Yöndem dönemi
Haberler / Ekonomi
30 Ocak 2016 Cumartesi 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kemalpaşa Ramada Oteli’nde yapılan genel kurula Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kamil Porsuk, KESİAD’ın kurucu başkanı ve Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekili Fahrettin Selçik ile dernek üyeleri katıldı.
 
Oturumun açılış konuşmasını yapan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, geçen iki yıllık süre içinde birlikte çalışma olanağı bulduğu yönetim kurulu ve dernek üyelerine teşekkürlerini sundu. Görev süreleri içinde KESİAD tarihinde birçok ilke imza attıklarını hatırlatan Öztaş, “Yeni dönemde gelecek arkadaşlarımızın da bayrağımızı daha yukarılara taşıyacağına inancımız tam” diye konuştu.
 
SANAYİCİNİN SESİ OLACAĞIZ 
Geçmiş yönetimin ibra edilmesinin ardından genel kuruldaki seçime Zeki Yöndem’in hazırladığı tek liste ile girildi. Yöndem’in hazırladığı liste üyeler tarafından oybirliğiyle kabul edildi. Oylama sonrasında KESİAD’ın yeni başkanı olan Zeki Yöndem, derneğin geçmiş tüm başkanlarına teşekkür etti. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve Öztaş’tan aldıkları görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını belirten Yöndem, “KESİAD tarihinin en güzel zamanlarını yaşadığı bu günlerde Kemalpaşalı sanayici ve iş adamlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız bu destekle KESİAD’ın bölgemiz açısından çok önemli olan faaliyetlerine devam edeceğiz. Yeni projelerle derneğimizi daha üst noktalara taşımak ekibimle birlikte çok çalışacağız” diye konuştu.
 
Derneğin yeni yönetimi
 
Yönetim Kurulu:
 
Zeki Yöndem, Özgür Usluer, Güler Karadeniz, Didem Mumkaya, Mutlu Can Günel, Haluk Meriç, Hasan Büyükkutlu, Bilal Saygılı, Ahmet Yaşar, Ferhat Kılıç.
 
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası