Ege Postası
Geri

KKTC'li öğrenciler de tablet bilgisayar kullanacak

Gelişen teknolojiyle birlikte Türkiye'de tablet bilgisayara geçilmesi KKTC'ye de örnek oldu. Yakın Doğu Koleji, KKTC'de bir ilk gerçekleştirerek tablet destekli eğitim-öğretim yöntemine geçti. Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Büyük Kütüphane’de...
KKTC'li öğrenciler de tablet bilgisayar kullanacak
Haberler / Dünya
10 Mayıs 2013 Cuma 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gelişen teknolojiyle birlikte Türkiye'de tablet bilgisayara geçilmesi KKTC'ye de örnek oldu. Yakın Doğu Koleji, KKTC'de bir ilk gerçekleştirerek tablet destekli eğitim-öğretim yöntemine geçti.

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Büyük Kütüphane’de gerçekleştirilen “İnteraktif Eğitim ve Öğretim Süreci” başlıklı toplantıyla tanıtımı yapılan tabletler, öğretim yöntemleri ve tekniklerinde yeni bir çağ başlatıyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. İrfan Günsel, Orta Öğretim sürecinde bilgi, internet ve bilgisayar okur-yazar kişi olma becerisinin kazandırılması ve öğrenenlerin bu yönde geliştirilmesine yönelik çalışmalar önemli bir ivme kazandığını belirtti. Teknolojiyi her yerde, her an herkes kullanır hale gelmiş, hayatın her alanının da vazgeçilmez parçası olduğunu dile getiren Günsel, Mobil öğrenme sürecinde ve sosyal iletişim ağlarının kullanımında ergen ve çocukların ilgisini ve merakını gözlemlemek oldukça açık ve anlaşılır olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası