Ege Postası
Geri

KODA'dan muhteşem yeni yıl konseri

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), 2015’i muhteşem bir konserle kapatacak, 2016’ya merhaba diyecek. Şef Oğuzhan Kavruk’un yöneteceği ‘Yeni Yıl Konseri’, 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
KODA'dan muhteşem yeni yıl konseri
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Aralık 2015 Cuma 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sanem Kalfa (vokal) ve George Dumitriu’nun da (gitar) konuk olarak yer alacağı konser, iki bölümden oluşacak. Sanem Kalfa’nın  ‘Nehir’ adlı albümünden şarkılar ve orkestra için düzenlenmiş türkülerden örnekler seslendirilecek. Davetiyeler, Hikmet Şimşek Sanat Merkezi ve Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden ücretsiz olarak edinilebilecek.

2015’E MUHTEŞEM FİNAL
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “2015 boyunca hem yurt içinde hem de yurt dışında başarılı konserler veren Oda Orkestramız, yılın finalini yine muhteşem bir konserle yapacak. 2015’e sanatla veda etmek, yeni yılın coşkusunu hep birlikte yaşamak için tüm sanatseverleri bu muhteşem geceye bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası