Ege Postası
Geri

KTO Başkanı Hiçyılmaz’dan GESİAD’a teşekkür

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, mayıs ayında gerçekleştirilen oda seçimlerinde ekibine destek veren Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (GESİAD) ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.        KTO...
KTO Başkanı Hiçyılmaz’dan GESİAD’a teşekkür
Haberler / Genel
14 Temmuz 2013 Pazar 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, mayıs ayında gerçekleştirilen oda seçimlerinde ekibine destek veren Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (GESİAD) ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

        KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO Meclis Başkanı Mehmet Filiz, başkan yardımcıları İlhan Miraboğlu ve Celal Hasnalçacı ile odanın yönetim kurulu üyeleri, GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş’ı makamında ziyaret etti.

        GESİAD Yönetim Kurulu üyelerin de hazır bulunduğu ziyarette adil bir seçim geride bıraktıklarını dile getiren Hiçyılmaz, “Çalışmalarımız doğrultusunda birbirinden değerli 98 meclis üyemiz oldu. Hepimiz birlikte Kayseri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, bu çalışmalar doğrultusunda haftanın 4-5 günü yönetim kurulu toplantıları gerçekleştirdik.” dedi.

        Kayseri Ticaret Odası’nda geldikleri günden bu güne çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Hiçyılmaz, “Üyelerin ticaret odasına ulaşması için çalışmalar gerçekleştirdik. Personellerimiz yenilenmeye devam eden bilgi sistemimiz sayesinde üyelerle irtibata geçiyor ve üyelerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalar yapıyorlar. Yine mali müşavirlerinde odayla alakalı bazı ödemelerini önce bankaya gidip yatırmaları sonra ticaret odasına gelmeleri gibi bir işlemleri vardı onlar için kolaylıklar sağladık. Artık işlemlerin tamamını ticaret odasında gerçekleştirebiliyorlar. Üyelerimizden olumlu tepkiler alıyoruz.” diye konuştu.

        Seçim sürecindeki çalışmalara değinen Hiçyılmaz, şöyle konuştu: “GESİAD ile birlikte yola çıktığımız ticaret odası adaylık süresinde göstermiş olduğunuz destekten dolayı ekibimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra yine beraber çalışmalar yaparak Kayseri için ülkemiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.’’

        GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş ise çok demokratik ve seviyeli bir seçim dönemi geçirdiklerini dile getirdi. Kınaş, şunları söyledi: “Birlikte çıktığımız bu yolda ciddi çalışmalar yapıldı. Allah’a şükür emeklerimiz zayi olmadı, sonuç itibariyle de birbirinden değerli insanlar KTO yönetim ve meclisine seçildi. Kayseri Ticaret Odası'nın başarılı ve ufuk açıcı faaliyetler gerçekleştirmesini dileriz. Biz GESİAD olarak her zaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Kayseri Ticaret Odası’na bu yolda başarılar diliyor ve bir kez daha hayırlı olsun diliyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası