Ege Postası
Geri

Kadın Emeği Pazarı Dünya Kadınlar Günü’nde açılıyor

Selçuk Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında hayata geçirdiği Kadın Danışma Merkezi’nde ücretsiz el işi kursları alan kadınlar el emeği ürünlerini açılacak Kadın Emeği Pazarı’nda değerlendirecek.
Kadın Emeği Pazarı Dünya Kadınlar Günü’nde açılıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mart 2015 Cuma 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artemis Kadın El Emeği Pazarı’nın açılışı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, bir süre önce açılışını yaptıkları Kadın Danışma Merkezi’nde, Selçuklu kadınların boş vakitlerini değerlendirdiğini bunun yanında yeteneklerini ortaya çıkardıklarını söyledi. Açılış için özellikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü seçtiklerini belirten Bakıcı, Türkiye’nin her yerinden gelecek ziyaretçileri bundan böyle her Pazar açık olacak Artemis Kadın Emeği Pazarı’na beklediklerini kaydetti. 
 
El emekleri meydana çıkıyor

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından projelendirilen Kadın Danışma Merkezi açtığı ücretsiz el işi kursları ile ilgi odağı oldu. Selçuklu kadınların yoğun ilgi gösterdiği kurslarda Sim Sırma, Kabak Oymacılığı, Cam takı kursları dikkat çekti. Kadınların kurslarda yaptıkları el emeklerini ekonomik katkı haline getirmesini amaçladıklarını kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, kadınların emek harcayarak hazırladıkları el işlerini Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde görücüye çıkaracaklarını hatırlattı. Selçuk Uğur Mumcu Sevgi Yolu’nda kurulacak stantlarda el emeği ürünlerini sergileyecek olan kadınların böylece ekonomilerine de katkı sağlayabileceklerini dile getirdi. Başkan Bakıcı, Türkiye’nin her yerinden ziyaretçi beklediklerini belirterek, “Selçuklu kadınlarımızın emek vererek ortaya çıkarttığı birbirinden çeşitli ve güzellikteki eserleri aynı anda bir pazarda bulmak için herkesi Pazar günleri Selçuk ilçemize çağırıyoruz” diye konuştu.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası