Ege Postası
Geri

Kadın Kolları Başkanı Avar'ın yazdıkları şok etti

İzmir’de CHP’nin belediye başkan adayının belli olmadığı tek ilçe olan Bayraklı’da CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar’ın WhatsApp grubundaki yazışmaları şok etti. Partililerden Kadın Kolları Başkanı'na büyük tepki
Kadın Kolları Başkanı Avar'ın yazdıkları şok etti
Haberler / Yerel Politika
4 Şubat 2019 Pazartesi 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-CHP’de Bayraklı adayı belirleme süreci krizlere yol açarken, iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Hasan Karabağ’ın yeniden aday gösterilmesi için düzenlenen eylemlerde yer alan CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar’ın WhatsApp grubundaki yazışmaları şok etti.

Karabağ’ın aday gösterilmesi için Bayraklı’da yol kapatan ve Ankara’da genel merkez önündeki eyleme katılan kadın kolları üyelerine öncülük eden Avar’ın ilçe kadın kollarının WhatsApp grubunda “Bastırın kadın başkan atasınlar bize” diye yazdığı ortaya çıktı. Avar'ın sözlerine İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı’nın “Fatma Başkan uğraşıyor, Ayfer Başkan da uğraşıyor” diye yanıt verdiği dikkat çekti. Avar’ın, konuşmanın devamında “Songül’ü (Gök) önersinler, Hatice’yi (Tatlı) istemiyoruz" dediği görüldü. Avar'ın sözleri partiller arasında tepkiyle karşılandı.

Partililer Avar için, “Daha birkaç gün önce Karabağ için Bayraklı’da yol kapatıp eyleme öncülük etti, daha sonra Ankara’ya gitti, CHP Genel Merkezi önünde pankart açıp slogan attı. Bu nasıl bir iştir. Karabağ için eylem yapıp arkasından kadın başkan istiyoruz demesi ikiyüzlülüktür, samimiyetsizliktir” diye tepkilerini dile getirdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası