Ege Postası
Geri

İnce’nin değiştirilmesine ve Kılıçdaroğlu’na tepki

Adı Güzelbahçe Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasına karşın bugün gerçekleşen MYK’da değiştirilen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin durumuna tepki yağıyor. Partililer, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun birkaç gün önce teşekkür ziyaretine giden İnce’ye söylediği ‘Başkanı Güzelbahçelilere emanet ediyorum’ sözleri anımsatarak, duruma tepki gösterdi.
İnce’nin değiştirilmesine ve Kılıçdaroğlu’na tepki
Haberler / Yerel Politika
2 Şubat 2019 Cumartesi 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-CHP MYK’da Bayraklı ve Buca adaylarının belirlenmesi beklenirken, 27 Ocak’taki MYK’dan çıkan ve PM’de de yeniden aday gösterilen  Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin adaylığı bugün toplanan MYK toplantısında değiştirildi.

CHP MYK’da alınan flaş karara tepki yağdı. Partililer, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, adaylığı Güzelbahçe’de de sevinçle karşılanan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye “İzmir’i seviyorum, Güzelbahçe’yi seviyorum; Başkanı da Güzelbahçelilere emanet ediyorum”  sözlerini anımsatarak duruma tepki gösterdi.

Mevcut Güzelbahçe Belediye Başkanı da olan Mustafa İnce, adaylığı açıklandıktan sonra Ankara’ya giderek partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunmuştu. Kılıçdaroğlu o ziyarette, “İzmir’i seviyorum, Güzelbahçe’yi seviyorum; Başkan’ı da Güzelbahçelilere emanet ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

İnce de verdiği demeçte, “Ekibimizle birlikte oturup yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı masaya yatıracağız. Halkımızın karşısına yeni ve gelecek vadeden projelerle çıkacağız. Güzelbahçe’de hiçbir belediye başkanına üçüncü dönem nasip olmadı. Bu gururu bana yaşatan partime borcum var, bunu da 31 Mart günü tüm sandıklarda yüksek bir oy alarak taçlandıracağım" demişti. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası