Ege Postası
Geri

Kadın Müzesi dünyada TT oldu

Türkiye’nin ilk kadın müzesi Konak Belediyesi İzmir Kadın Müzesi kapılarını açarken sosyal medyada da mesaj fırtınası estirdi. İzmir Kadın Müzesi açılışı twitterda dünyada 4’üncü sıradan girerek trend topic oldu.
Kadın Müzesi dünyada TT oldu
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ocak 2014 Perşembe 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konak Belediyesi’nin 5’inci butik müzesi olan İzmir Kadın Müzesi’ne dünyanın dört bir yanında mesaj yağdı. İzmir Kadın Müzesi açılışı twitterda dünyada ve Türkiye’de “Trend Topic” oldu. İzmirliler Kadın Müzesi’yle ilgili attığı binlerce tweetle ilk defa bir açılışı Dünyada Trend Topic listesine soktu.
İzmir Kadın Müzesi için atılan tweetlerle İzmirliler daha müzesini açılırken sahip çıktığını gösterdi. Twitter’da yazılan mesajlar Kadın Müzesi’nin İzmir ve Türkiye için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Müzenin açılışında konuşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Dünya bugün İzmir’i konuştu, Kadın Müzesi’ni konuştu. Kadın cinayetleri ile dünya gündemini gelen Türkiye dünya gündemine twitter üzerinden dördüncü sıradan girerek hepimize büyük mutluluk yaşattı. Dünya sosyal medyada İzmir’e ve kadın müzesine şapka çıkarttı” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası