Ege Postası
Geri

Başkan Solak kendinden emin

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak katıldığı televizyon programında iddialı açıklamalar da bulundu. Solak AK Parti’den aday gösterilen eski İlçe Başkanı Adnan Yılmaz seslenerek “Seçim havasına kendisini fazla kaptırmasın, ailesini fazla ihmal etmesin. Her şey gelip geçiyor, oturup üzüntü ile karşılaştığı zaman bizim dostumuz olduğu için fazla üzülmesin” dedi.
Başkan Solak kendinden emin
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ocak 2014 Perşembe 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak seçim sürecini değerlendirdi. Solak ‘Adnan Bey Çiğli’den tanıdığımız bir arkadaşımız. Hayırlısı olsun. CHP için iyi bir değerlendirmeydi. Bizim işimizi zorlaştırmadı. Daha önce’de açık ara seçim alacağımızı ifade etmiştik, şimdi. 3–5 Bin oy fazladan alacağızı söyleyebilirim. Adnan Bey ile selamımız sabahımız var, ailece görüştüğümüz bir arkadaşımız, kendisine başarılar diliyorum. Seçim havasına kendisini fazla kaptırmasın, ailesini fazla ihmal etmesin. Her şey gelip geçiyor, oturup üzüntü ile karşılaştığı zaman bizim dostumuz olduğu için fazla üzülmesin. Ben Çiğli’de AK Parti’nin seçim kazanma şansı yok derken bunu Adnan Beyin şahsı ile ilgili söylemiyorum. Yaptığımız çalışmalar ve sonucunda elde ettiğimiz veriler sonucunda ortaya çıkan sonun olduğunu ifade etmek istiyorum. Çiğli’de benim ve CHP’nin rakibi yok.” Dedi. 

5 YIL BİZİM İÇİN TOPARLANMA DÖNEMİ OLDU 

Konuşmasında 4,5 yılda yaptığı çalışmalara değinen Başkan Solak sözlerine söyle devam etti” Beş yılda yaptığımız çalışmalar bizim için çok faydalı geçtirdiğimiz ifade edebilirim. Bu süreç bizim için toparlanma süreci oldu. Belediye işçi borçlarını ödeyemezken şimdi yatırım yapan bir belediye haline geldik. Birçok alanda yaptığımız hizmetlerde bu bizim işimiz değil demedik, çalıştık, projelerimizi hayata geçirdik bu neden ile halkımızda memnuniyet oluşturduk. Çiğli halkı bizim çalıştığımız gördü, ürettiğimizi gördü, hiçbir işimizi ötelemediğimiz gördüler. Biz geçtiğimiz 4,5 yıl seçim çalışması gibi geçirdik, bu neden ile bugün özel bir çalışma yapmamıza gerek yok.

 ADAY OLMAK HERKESİN HAKKI

Cumhuriyet Halk partisinde bütün arkadaşlarımızın aday olma hakları var. Arkadaşlarımız bu doğal haklarını kullanıyorlar. Genel Merkezimiz gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. Aday olacak arkadaşımızın etrafında bütün arkadaşlarımız bir araya gelerek tek yumruk olacaktır.

 

BU SÜREÇ METİN SOLAK’LA DEVAM EDECEKTİR

Şuanda CHP genel merkezinde bulunan yöneticilerimiz çalışmalarını yapıyorlar. Zaten açıklanan yerlerde Başarılı Belediye Başkanlarımızın bir sorun olmadığı sürece aday yapıldıklarını gördük. Genel Merkezin yaptırdığı kamuoyu araştırmalarında, bizim yaptığımız kamuoyu araştırmalarında Çiğli’de Metin Solak sorulduğunda zaman üç puana zaman zaman yedi puan partinin önünde çıkıyor. Bizim partimize verdiğimiz hizmetlerimizden eminiz Çiğli halkına verdiğimiz hizmetlerden eminiz o neden ile ben Genel Merkezimizin vereceği karar da Metin Solak ile davam edeceğini düşünüyorum” dedi

 

BENİMLE ÇİĞLİ’DE YÜZDE ATMIŞBEŞ OY ALIRIZ

 Çiğli’de seçim alırız derken bunu neden söylüyorum, yaptığımız Anketlerde ortaya çıkan sonuçlar var, Metin Solak’ın isminin adının olduğu bir seçimde yüzde 65 oy alacamızı ifade ediyorum. Diğer aday olan arkadaşlarımız da Çiğli’de yüzde atmış beş oy alacaklarını ifade ediyor. Bu açıklamalar bizim zaman zaman yaptığımız açıklamalardan aldıkları veriler ile ifade ediyorlar”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası