Ege Postası
Geri

Kalkan, yola çıktı

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan adaylığının açıklanmasının ardından seçim turlarına hızla başladı.
Kalkan, yola çıktı
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Ocak 2014 Çarşamba 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Adaylığı açıklanır açıklanmaz çalışmalarına başlayan Kalkan, katıldığı televizyon programının ardından AK Parti Gençlik Kollarında İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ve Karabağlar AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demircioğlu ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Cevat Bekiroğlu ile bir araya geldi. Başkan Kırkpınar Karabağlar'da seçim döneminde gençliğe önem verilmesi konusunu dil getirirken Kalkan gençliğe kapılarının her zaman açık olduğunu birlik ve beraberlik içerisinde 30 Mart'ta hep birlikte AK Parti bayrağını Karabağlarda göğüsleyeceklerine inandığını ifade etti.

"KARABAĞLAR'DA BİR FIRSATIZ"
İl Binası ziyaretinin ardından Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Karabağlar İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Uysal'ı ziyaret eden Kalkan, bölge hakkında bilgi aldı. Karabağlar'ı iyi analiz ettiklerini ve bölgenin sıkıntıları hakkında bilgi sahibi olduklarını belirten Kalkan, "Söz verdiği işlerin gerçekleşene kadar arkasından gidecek bir yapımız var. Bu anlayışla Karabağlar'ı AK Parti Belediyeceliği ile geliştireceğiz. Kişinin aynası iştir. Lafa bakılmaz. Biz İzmir halkından AK Parti'ye hizmet için oy istiyoruz" ifadelerini kullandı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası