Ege Postası
Geri

Kadın girişimciler organik ürün sergisi açtı

Sivas Kongresi'nin 94. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde açılan ilçeler sergisinde kadın girişimciler de yerini aldı. 58 Kadın Girişimcileri Derneği ve Üreten Kadın Girişimciler Derneği üyeleri, sergide birlikte stant açarken organik...
Kadın girişimciler organik ürün sergisi açtı
Haberler / Güncel
4 Eylül 2013 Çarşamba 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sivas Kongresi'nin 94. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde açılan ilçeler sergisinde kadın girişimciler de yerini aldı. 58 Kadın Girişimcileri Derneği ve Üreten Kadın Girişimciler Derneği üyeleri, sergide birlikte stant açarken organik ürünlerini halkın beğenisine sundu.

    Kadınların el ürünü göznuru ürünleri sergide ilgi görüyor. 58 Kadın girişimcileri Derneği Başkanı Asuman Tuz, kadınların neler yapabileceğini göstermek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti. Her yıl 4 Eylül kutlamalarında açılan ilçeler sergisine katıldıklarını anlatan Tuz, hem 58 Kadın Girişimcileri Derneği hem de Üreten Kadın Girişimciler Derneği olarak sergide yer aldıklarını kaydetti. Bu yıl sergide her zaman olduğu gibi el işi göz nuru işlemelerin bulunduğunu dile getiren Dernek Başkanı Tuz, bunun yanı sıra farklı olarak organik ürünlere de sergide yer verdiklerini ifade etti.

    Organik ürünlerin oldukça ilgi gördüğünden bahseden Tuz, kuşburnu, şeftali, çilek gibi bir çok reçel türü ile tarhana, kavurga, erişte, madımak ile hurma tatlısı gibi organik ürünleri vatandaşların beğenisine sunduklarını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası