Ege Postası
Geri

Rektör Aslan: En önemli şey, Ağrı halkının öğrenciyi bağrına basmasıdır

İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde kayıt döneminin başlamasıyla Ağrı'da hareketlilik yaşanıyor. İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, "En önemli şey Ağrı halkının öğrenciyi ve misafirleri bağrına basmasıdır."...
Rektör Aslan: En önemli şey, Ağrı halkının öğrenciyi bağrına basmasıdır
Haberler / Güncel
4 Eylül 2013 Çarşamba 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde kayıt döneminin başlamasıyla Ağrı'da hareketlilik yaşanıyor. İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, "En önemli şey Ağrı halkının öğrenciyi ve misafirleri bağrına basmasıdır." dedi.

Bu yıl yaklaşık 4 bin öğrenci almayı hedeflediklerini ifade eden Rektör Aslan, 12 bin öğrenci kapasitesine ulaşacaklarını, ancak en büyük problemin barınma olduğunu ve problemi çözmeye çalıştıklarını söyledi. Önümüzdeki yıl 16 bin öğrenciyi almayı hedeflediklerini belirten Aslan, 200 bin metrekare kapalı alan ile elde edilen mekan ve imkanların öğrencilerin hizmetine sunulacaktır." dedi.
Öğrencilerin elde edilen imkanları ve üniversitenin sunduğu fırsatları iyi değerlendirerek, kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini vurgu yapan Aslan, "Milletini ve devletini seven bireyler olarak yetişmeleri, kendi alanlarında söz sahibi olmaları ve yanlış yol ve mihraklara kapılmadan geleceğin iftihar tablolarında görmek istiyoruz. Yani üniversiteyi bir velinimet görmek ve farklı bir kimliği kazanmaktır." dedi.

Ağrı dışından gelen herkesin Ağrı ve Ağrı Üniversitesi'ni beğendiğini dile getiren Aslan, üniversite olarak her türlü imkanı sunmaya hazır olduklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası