Ege Postası
Geri

Kadınlar istedi Başkan Soylu harekete geçti

Menderes Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesinde yol kenarında gözleme satan kadınlar için gözleme kulübesi yapılıyor.
Kadınlar istedi Başkan Soylu harekete geçti
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Mart 2016 Salı 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Barbaros Mahallesinde yol kenarında gözleme satışı yapan kadınların kötü hava şartlarından korunmak için belediye yetkililerinden istediği yardımı Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu geri çevirmedi. Başkan Soylu’nun talimatı ile Menderes Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından alana gözleme kulübesi yapılıyor. Kadınların satış yaptığı alandaki kaldırımda da genişletme çalışması gerçekleştirildi.

Rahat çalışma ortamı
Kaldırım üstünde gözleme satışı yapan kadınlar inşaat çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte kulübelerine geçecek. Kısa sürede tamamlanacak gözleme kulübesi ile kadınlar kötü hava şartlarından etkilenmeyecek. Açık alanda gözleme yaptıkları için malzemelerini de her gün taşımak zorunda olan kadınlar, kulübe sayesinde artık taşıma derdinden de kurtulacak.


Küçük dokunuşlar büyük mutluluklar
Çalışmayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Barbaros Mahallesinde yol üzerinde kadınlarımız ev ekonomilerine katkı için gözleme yapıp satıyorlar. Ancak kendilerinin bizden bir talebi oldu. Açık alanda satış yaptıkları için zorluk çekiyorlardı. Biz de onların bu talebini görmezden gelmedik ve onlar için gözleme kulübesini yapıyoruz. Menderes Belediyesi olarak küçük dokunuşlarla büyük mutlulukları da oluşturmak hedefimiz. Kadınlarımız için her zaman görevimizin başındayız” dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası