Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf Fener'i elinden kaçırdı

Kaf-Kaf ligin ilk yarısında evinde devirdiği Fenerbahçe Ülker’i deplasmanda elinde kaçırdı ve sahadan iki sayı farkla mağlup oldu.
Kaf-Kaf Fener'i elinden kaçırdı
Haberler / Spor
5 Mart 2013 Salı 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İSTANBUL - Sarı Lacivertli ekibin ilk yarısını 32-30 önde kapattığı karşılaşmanın son periyoduna 57-57 eşitlikle girilirken, Fenerbahçe Ülker maçtan 78-76 galip ayrılmayı başardı. Pınar Karşıyaka'da Robert Dixon attığı 29 sayı ile maçın en skoreri olurken William Thomas da 18 sayı, 10 ribaund ile double-double yaptı. Fenerbahçe Ülker'de ise McCalebb 17 sayı, Bogdanovic de 15 sayı ile maçı tamamladı.

Tempolu başlayan maçın ilk beş dakikalık diliminde Bogdanovic ile etkili olan Sarı Lacivertliler skorda 12-8 üstünlüğü yakaladı. Boş atışları kaçıran Pınar Karşıyaka karşısında skor farkını koruyan Fenerbahçe Ülker birinci periyodu da 20-12 üstünlükle tamamladı. Karşılaşmanın ikinci periyoduna 9-2'lik seri ile başlayan İzmir temsilcisi rakibi karşısında skoru 22-21'e getirmeyi başardı. Rakibi karşısında öne geçecek basketi bulamayan Pınar Karşıyaka hücumda top kaybı yapınca Fenerbahçe Ülker, Emir ile son dört buçuk dakikaya 26-23 öne girdi. Dixon'un 3 sayılık basketiyle Pınar Karşıyaka skora dengeyi getirse de (26-26) Oğuz Savaş takımını tekrar öne geçirdi (28-26). Son 30 saniyeye 30-30 eşitlikle girilirken Fenerbahçe Ülker devreyi 32-30 önde kapadı.

Hızlı başlayan ikinci yarıda Pınar Karşıyaka Thomas'ın basketiyle maçta ilk defa öne geçmeyi başardı (36-37). Aminu ve Dixon'un basketleriyle İzmir ekibi 24'ncü dakikayı 38-42 üstünlükle geçti. Bogdanovic ve Andersen'in sayılarıyla Sarı Lacivertliler tekrar öne geçse de Pınar Karşıyaka rakibine Dixon ile karşılık verdi (44-45). McCalebb ve Andersen ile öne geçen Sarı Lacivertliler skoru 54-48'e taşıdı. Evren Büker'in son saniye basketiyle final periyoduna 57-57 eşitlikle girildi. Maçın final periyodu oldukça çekişmeli başladı. İki takım birbirine üstünlük kurmaya çalışırken son altı dakikaya 67-64 üstün girdi. Son dört dakikaya girildiğinde Pınar Karşıyaka'da Dixon 3 sayısı ile tekrar eşitliği sağladı (67-67). Müthiş maçta ev sahibi takım son 1 dakikaya 73-70 önde girdi. son bölümleri büyük çekişme içerisinde geçen maçtan Fenerbahçe Ülker 78-76 galip ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası