Ege Postası
Geri

“Üzülmekle sorunlar çözülmüyor”

Göztepe Taraftar Derneği, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ı makamında ziyaret etti.İzmirlinin Göztepe’yi Spor Toto Süper Ligi’nde görmeyi hakettiğini söyleyen Karataş,“ İzmirlinin bu dileğini gerçek kılmak için MHP olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
“Üzülmekle sorunlar çözülmüyor”
Haberler / Spor
1 Mart 2013 Cuma 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Göztepe Taraftar Derneği Başkanı Bülent Özkul ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Karataş, İzmir’deki tüm spor kulüplerinin zor bir mücadele verdiğine değinerek “Göztepe gibi köklü, Avrupa’da ses getirmiş bir İzmir takımının bugünkü durumuna baktığımızda İzmirli olarak üzülmemek mümkün değil. Ancak üzülmekle sorunlar çözülmüyor. Tüm İzmirli hemşehrilerimiz, yerel iktidar, sivil toplum örgütleri ‘kulüplerimize gereken desteği veriyor muyuz’ diye düşünmeli ” şeklinde konuştu.
İzmir’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanda olduğu gibi spor alanında da yeterli hizmeti alamadığını vurgulayan Karataş, sözlerine şöyle devam etti: Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun konuyla ilgili mecliste çalışmaları var kulüplerimiz sorunlarını net olarak tespit edip bizimle paylaşırlarsa Meclis’te de konunun takipçisi olur, gereken desteği veririz. Mahalli idareler seçimlerinde İzmir için söz sahibi olduğumuz takdirde bu sorunları çözme gayretinde olacağız.
Sarı kırmızılıların İzmir’i her zaman gururlandırdığını ifade eden Göztepe Taraftar Derneği Başkanı Bülent Özkul ise, “Bugün, İzmir’de Saat Kulesi, Agora nasıl gözardı edilmiyor, İzmir’in simgesi olarak anılıyorsa Göztepe’yi de gözardı edemeyiz. Göztepe de bu şehrin gururu ve simgelerinden biridir. Buna rağmen bugüne kadar siyasetçiler, partiler veya şahıslar kulübün imkanlarını artırmak için hiçbir girişimde bulunmadı. Bir milyon 700 binlik camiamız adına destek bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası