Ege Postası
Geri

Pınar Karşıyaka Dixon'ı kaptırmamaya kararlı

EUROCHALLENGE Cup'ta çeyrek finale kalan, Beko Basketbol Ligi’nde de zirve mücadelesine tam hız devam eden Pınar Karşıyaka, takımın performansında en önemli faktör olarak görünen ABD’li oyun kurucu Dixon’la nikah tazelemek için harekete geçti.
Pınar Karşıyaka Dixon'ı kaptırmamaya kararlı
Haberler / Spor
28 Şubat 2013 Perşembe 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Geçen sezon Fransa'nın Dijon takımında 12.4 sayı, 4.1 ribaunt, 3 asist ortalamalarını tutturan Dixon, geride kalan 19 haftada Pınar Karşıyaka formasıyla 16.2 sayı, 5.3 ribaunt, 4.7 asistle oynayıp, performansını artırdı. Pınar Karşıyaka yönetimi, bu sezon 220 bin dolara anlaştıkları 1.76’lık guardı tutabilmek için 300 bin doları gözden çıkardı. Pınar Karşıyaka'da yaptığı çıkışla hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın dev bütçeli kulüplerinden teklif alması hemen hemen kesin olan ABD'li yıldızın, İzmir’e ve Pınar Karşıyaka'daki ortamı çok sevdiği için 300 bin dolara "Evet" diyebileceği belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası