Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf Litvanya deplasmanında

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde haftalar sonra düşme hattından sıyrılarak nefes alan Pınar Karşıyaka, yarın FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Litvanya'da Juventus Utena deplasmanına çıkacak. Utena Arena'da saat 20.00'de start alacak.
Kaf-Kaf Litvanya deplasmanında
Haberler / Spor
19 Aralık 2017 Salı 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden Pınar Karşıyaka, 9. hafta maçında yarın deplasmanda Litvanya ekibi Juventus Utena ile karşılaşacak.

Grupta ilk 8 haftada aldığı 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 13 puan ve averajla 3. sırada yer alan yeşil-kırmızılı ekip, Juventus Utena'ya konuk olacak. Utena kentiyle aynı adı taşıyan salondaki müsabaka TSİ 20.00'de başlayacak.  

Pınar Karşıyaka, İzmir'deki ilk müsabakayı 90-78 kazanmıştı.

Son iki maçında Monaco ve Dinamo Sassari'ye mağlup olan Karşıyaka, 4 takımın son 16'ya kalacağı grupta 8 haftada 5 galibiyetle üçüncü sıraya geriledi. Juventus Utena ise 2 galibiyetle son sırada yer alıyor. 

Yeşil-kırmızılı ekibe geçen hafta dahil olan Marko Banic yarınki maçta forma giyebilecek. Eşi doğum yapan Jarrod Jones ile son transfer Byron Allen ise yarın takımda bulunmayacak. 

Avrupa'da 182. randevu

Avrupa kupalarında 182. maçını oynayacak Pınar Karşıyaka, daha önceki müsabakalarda 91 galibiyet, 89 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Bu müsabakalarda 14 bin 222 sayı atan Pınar Karşıyaka, potasında 14 bin 75 sayı gördü. (AA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası