Ege Postası
Geri

Kafkas'tan '100 yataklı hastaneyi iki aya bitirin' talimatı

Çorum'un Osmancık ilçesinde yapımı devam eden 100 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceleyen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, hastanenin iki aya kadar bitirilmesi talimatını verdi.Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen...
Kafkas'tan '100 yataklı hastaneyi iki aya bitirin' talimatı
Haberler / Genel
22 Temmuz 2013 Pazartesi 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çorum'un Osmancık ilçesinde yapımı devam eden 100 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceleyen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, hastanenin iki aya kadar bitirilmesi talimatını verdi.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gelen Agah Kafkas, AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım ile birlikte yapımı devam eden 100 yataklı karayolu üzerindeki hastane inşaatını inceledi. Burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kafkas, ve beraberindekiler, hastaneye giriş ve çıkışları sağlayacak olan alt geçiş inşaatında da incelemelerde bulunuldu.

Yetkililerle görüşen Kafkas, müteahhit firma yetkilisine hastanenin iki aya kadar bitirilmesi talimatını verirken, yanında bulunan Sağlık İl Müdürü Turgay Happani'ye de hastanenin tefrişatı için gerekli alımların başlatılması emrini verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası