Ege Postası
Geri

Muhtar Demirci toprağa verildi

Uzun süredir tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Beşikdüzü ilçesine bağlı Kutluca Köyü Muhtarı Haydar Demirci (60) gözyaşlarıyla toprağa verildi. AK Parti Beşikdüzü İlçe...
Muhtar Demirci toprağa verildi
Haberler / Genel
22 Temmuz 2013 Pazartesi 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uzun süredir tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Beşikdüzü ilçesine bağlı Kutluca Köyü Muhtarı Haydar Demirci (60) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı ve aynı zamanda İl Genel Meclis Üyesi Harun Demirci’nin ağabeyi olan Haydar Demirci, 2 aydır Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi görüyordu. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilen ve burada yaklaşık 2 ay kadar cihaza bağlı yaşatılan muhtar Haydar Demirci, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Demirci için Beşikdüzü ilçesine bağlı Kutluca köyünce cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazını İl Müftüsü Veysel Çakı kıldırdı. Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Ali Özsağlam, AK Parti Trabzon İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi, çevre ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası