Ege Postası
Geri

Kahire'deki kanlı müdahalenin kokusu duyuluyor

Mısır'ın başkenti Kahire'de darbe karşıtlarının gösterisine kanlı müdahalenin gerçekleştiği Adeviyye Meydanı'nda durum bugün sakin. Yüzlerce insanın hayatını kaybettiği meydana gelen bazı kişiler, hala kaybettikleri yakınlarını...
Kahire'deki kanlı müdahalenin kokusu duyuluyor
Haberler / Dünya
15 Ağustos 2013 Perşembe 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mısır'ın başkenti Kahire'de darbe karşıtlarının gösterisine kanlı müdahalenin gerçekleştiği Adeviyye Meydanı'nda durum bugün sakin.

Yüzlerce insanın hayatını kaybettiği meydana gelen bazı kişiler, hala kaybettikleri yakınlarını arıyor. Yanan araçlar ve çadırlardan kalanlar toplanıyor. Ağır bir gaz kokusu hala alana hakim. Yanık kokusunu bile bastıran bir gaz kokusu var. Morga dönüştürülen camilere ise ceset kokusu sebebiyle girmek mümkün değil. Resmi açıklamalara göre ölü sayısı 500'ü aşsa da gerçek can kaybının bunun çok üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Dünkü kıyıma rağmen meydanda hala darbe karşıtlarına yönelik baskı devam ediyor. Demokrasi yanlıları tek başlarına da olsalar meydandan arabalarıyla geçip sloganlar atıyor. Karşıt görüşlerdeki insanlar arasında muhtemel kavgalara asker müdahale ediyor. Esnafın kepenk kapattığı şehirde temel ihtiyaç maddelerinin fiyatları artmaya başladı. Büyük hüzün içindeki halk, bundan sonra yaşanacaklar konusunda da endişeli.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası