Ege Postası
Geri

Kalkan'dan Spora Destek

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ile birlikte merkezi Karabağlar'da bulunan İzmirspor'un yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kalkan'dan Spora Destek
Haberler / Genel
19 Şubat 2014 Çarşamba 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmirspor Yönetim Kurulu ile görüşüp sohbet eden Kalkan'dan Karabağlar'da gençleri spora yöneltme yolunda tam destek geldi.

AK Parti Karabağlar ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ile bir çok ziyaret gerçekleştirdi. İkili, merkezi Karabağlar'da bulunan İzmir'in eski spor klüplerinden İzmirspor'un geçtiğimiz hafta gerçekleşen genel kurulunun ardından yönetime gelen yeni başkan ve ekibine hayırlı olsun  ziyaretinde bulundu. Yeni Başkan Emin İşletir, Hotar ve Kalkan'a İzmirsporda yaşanan sıkıntılardan bahsetti. İşletir, Karabağlar Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu'nun İzmirspor'a verdiği desteğe de ayrıca teşekkür etti. AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ise kendisininde uzun yıllar sporla uğraştığını, güreşte milli takım kamplarına katıldığını belirterek; amatör ruhun spora başlama yolunda öneminin çok büyük olduğunu söyledi. Kalkan, "Spor küçük yaşta çocuklarda sorumluluk duygusunu arttırır. Bu yüzden bilinçli gençler yetiştirme yolunda çocuklarımızı spora yönelterek sorumluluk duygusunu geliştirebiliriz. Biz Karabağlar'da bulunan spor klüplerine belediyenin kapılarını açacağız. Ne sıkıntıları varsa dinleyip, sorunların çözümü için yanlarında olacağız. İzmirspor'un yeni Yönetim Kurulu'na başta Başkan Emin İşletir olmak üzere çıktıkları yolda başarılar dilerim" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası