Ege Postası
Geri

“Karşıyaka’yı taçlandıracak projeler hazır”

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Önceki gün de yoğun bir programla ilçede temaslarda bulunan Kemerli, “AK Parti iktidarıyla Karşıyaka’yı taçlandırmak istiyoruz” dedi.
“Karşıyaka’yı taçlandıracak projeler hazır”
Haberler / Genel
18 Şubat 2014 Salı 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Harita ve Kadastro Mühendisi olan, yıllardır Karşıyaka bölgesinde çalışan AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, kendi dönemlerinde Karşıyaka’nın planlı bir şekilde büyüyeceğini ve markalaşacağını ifade etti.

Günlük ziyaret programına Karşıyaka Örnekköy Mahallesi’nden başlayan, burada vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Tanfer Kemerli, kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde hem kendisine hem de partilerine destek çıkılmasını istedi. AK Parti iktidarıyla Karşıyaka’yı taçlandırmak istediklerini belirten Kemerli, “Karşıyaka’yı modern bir ilçe olarak görmek istiyorsanız desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

DÖNÜŞÜMÜ BİZ YAPARSAK KİMSE EVİNDEN OLMAZ
Örnekköy Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Kemerli’ye yerel yönetimlerden yakınan mahalle sakinleri hizmet alamamaktan dert yandı. Kemerli’ye işsizlik, yol sorunlarını anlatan vatandaşlar, kentsel dönüşüm konusunda da endişelerini dile getirdiler. AK Belediyecilik anlayışında dönüşüm adı altında kimsenin yaşadığı bölgeden uzaklaştırılmayacağını söyleyen Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, “Dönüşümü biz yaparsak kimse evinden, mahallesinden uzaklaşmayacak. Vatandaşın rızası olmadan bir tuğla bile sökülemez. Sizlere daha iyi yaşam koşulları sağlamak için buradayız. Karşıyaka’yı daha modern, yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağız. Desteğinizi bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

YANGIN ÇIKSA İTFAİYE YOLDA KALIR
Günlük programına Balıkesir Dursunbey Yassıören Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretiyle devam eden Kemerli, burada dernek üyelerinin sorunlarını dinledi. Dernek üyeleriyle konuşan Kemerli,  Karşıyaka’nın sıkıntılarını bildiklerini, seçildikleri takdirde bu sorunların üstesinden geleceklerini belirtti. Karşıyaka’da yol sorununun ciddi boyutlara ulaştığını aktaran Kemerli, “Seçildiğimiz anda Karşıyaka’nın en büyük problemlerinden biri olan yol sorununu da çözeceğiz. Şu an Karşıyaka’nın herhangi bir yerinde yangın çıksa itfaiyeler yollardan geçemeyecek durumda. Yol çalışmaları ilçeyi ikiye ayırdı. Vatandaş bir yerden bir yere ulaşabilmek için büyük sıkıntı yaşıyor. Bunların hepsini çözecek projelerimiz var” diye konuştu.  

 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası