Ege Postası
Geri

Kalkan'dan kadın vurgusu

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığında düzenlenen Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısına katılan AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Necip Kalkan, kadınların siyasi zemindeki önemini vurguladı.
Kalkan'dan kadın vurgusu
Haberler / Seçim
6 Ekim 2015 Salı 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar İlçe Kadın Kolları toplantısında konuşan Kalkan, kadınların siyasetteki önemine dikkat çekti. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti olarak mutlak zafere kilitlendiklerini belirten Kalkan, “Açıklanan seçim beyannamesinde kadın girişimcilere ciddi destekler verilecek. Bu da bizim kadınların toplumda varlığına verdiğimiz önemin ortaya koymakta. Kadın toplumun yapı taşıdır. Siyasette de bizleri zafere taşıyacak partimizin en önemli organları kadın ve gençlerimizdir. Kadın kollarımızla sahada omuz omuza çalışacağız. Kadınlarımız evlere girecek kapıları çalacak. Partimizin 13 yıldır yapmış olduğu icraatları ve bundan sonra yapacaklarımızı İzmirli hemşerilerimize anlatacaklar. Bizler masal anlatmıyoruz. AK Parti olarak her zaman söylediklerimizi yaptık. 1 Kasım seçimlerinde ülkemizin refahı için hepimize olduğu gibi kadınlarımıza da büyük işler düşüyor" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası