Ege Postası
Geri

Kamil Okyay Sındır'dan CHP'deki 'değişim' tartışmalarına ilişkin açıklama

CHP İzmir eski Milletvekili Kamil Okyay Sındır, seçim mağlubiyetlerinin ardından CHP içinde başlayan 'değişim' tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP'de değişim ve dönüşüme gereksinim olmadığına vurgu yapan Sındır, "Yapılması gereken; Parti Programının mutlak başarı hedefine ulaşabilmesi için, parti tüzüğünde parti içi demokrasi sağlanmalı, yönetim organlarında gençlerin ve kadınların daha çok yer almalarına dair güvence getirilmeli ve Kurultay sürecinde gereğinin yapılması yeterlidir." dedi.
Kamil Okyay Sındır'dan CHP'deki 'değişim' tartışmalarına ilişkin açıklama
Haberler / Politika
20 Haziran 2023 Salı 23:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir eski Milletvekili Kamil Okyay Sındır sosyal medya hesabından, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim yenilgilerinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

CHP'de değişim ve dönüşüme gereksinim olmadığına vurgu yapan Sındır, "Yapılması gereken; Parti Programının mutlak başarı hedefine ulaşabilmesi için, parti tüzüğünde parti içi demokrasi sağlanmalı, yönetim organlarında gençlerin ve kadınların daha çok yer almalarına dair güvence getirilmeli ve Kurultay sürecinde gereğinin yapılması yeterlidir." dedi.

Eski vekil Sındır'ın açıklamaları şöyle;

"CHP’de 'Değişim', 'Dönüşüm' söylemidir gidiyor.

Oysa ne değişime ne de dönüşüme gereksinim yoktur.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin insana, doğaya, yaşama, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğine dair programı nettir.

Parti programını okumanız yeter;

https://chp.azureedge.net/1d48b01630ef43d9b2edf45d55842cae.pdf

Yapılması gereken; Parti Programının mutlak başarı hedefine ulaşabilmesi için, parti tüzüğünde parti içi demokrasi sağlanmalı, yönetim organlarında gençlerin ve kadınların daha çok yer almalarına dair güvence getirilmeli ve Kurultay sürecinde gereğinin yapılması yeterlidir.

Cumhuriyetimizi kuran, koruyan, bir asırdır dimdik ayakta duran Cumhuriyet Halk Parti’mizi ne sağa ne sola çekiştirerek değişim arayışının bir anlamı yoktur. Kurucu liderimiz büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin ilke ve değerlerine sahip çıkmak yeterlidir.

Cumhuriyet Halk Parti’miz, refah, hak ve özgürlük arayan işçinin, çiftçinin, esnafın, üreten sanayicinin, tüccarın, emeklinin, işsizin, yoksulun, kadın, genç, yaşlı, engelli toplumun tüm kesimlerinin parti içi yönetim kadrolarında aktif yer almaları sayesinde iktidar olacaktır."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası