Ege Postası
Geri

Kampüste terör arbedesi

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki Dokuz Eylül Üniversitesi'nde, Öğrenci Kollektifleri üyesi bir grup, Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıyı protesto etmek için oturma eylemi yaptı. Bu sırada, Cumhurbaşkanı ve hükümet aleyhinde slogan attıkları ileri sürülen gruba polis müdahale etti, 8 öğrenci gözaltına alındı. 8 öğrenci gözaltında
Kampüste terör arbedesi
Haberler / Güncel
15 Mart 2016 Salı 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dokuz Eylül Üniversitesi Dokuzçeşmeler Yerleşkesi'nde toplanan Öğrenci Kollektifleri üyesi bir grup, Ankara'da düzenlenen terör saldırısını protesto etmek için oturma eylemi yaptı. Bu sırada gruptakiler iddiaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet aleyhinde sloganlar attı, istifaya davet etti. Çevrede önlem alan polis, gruba müdahale etti. Çıkan arbedede 8 öğrenci gözaltına alındı. Öğrenciler, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA)

İZİNSİZ GÖSTERİDE GÖZALTINA ALINAN 8 KİŞİ SERBEST KALDI

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Ankara’daki terör saldırısını bahane ederek izinsiz gösteri yaptıkları için gözaltın alınan 8 kişi serbest bırakıldı.

Buca ilçesindeki 9 Eylül Üniversitesi 9 Çeşmeler yerleşkesinde bir grup öğrenci, Ankara'daki terör saldırısını bahane ederek izinsiz gösteri yaptı. İzinsiz gösteri yapan gruba polis müdahale ederek 8 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 7 kişi cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılırken, E.A ise "devlet büyüklerine hakaret" suçlamasıyla İzmir Adliyesine sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimine ifade veren E.A. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası