Ege Postası
Geri

Kara Kuzu Köyünde gençlere örnek proje

İzmir’in Aliağa ilçesi Karakuzu ve Çevre Köylerdeki gençler bir araya gelerek Gençlik Odası kurdu. Daha önce kahvehane olarak kullanılan bir yeri “gençlik Odası”na dönüştüren gençler bu projelerinin sevinçlerini Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ile paylaştı.
Kara Kuzu Köyünde gençlere örnek proje
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Aralık 2013 Perşembe 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- Açılışa Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’u davet eden köyün gençleri, gençlik Odası’nda kültür, sanat ve sportif faaliyetler için bir araya gelecek. Açılışta Gençler ve çocuklar belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’a büyük ilgi gösterdi.

Başkan Oğuz gençlerin sorunlarını dinledi
Gençlerle uzun uzun sohbet eden ve onların istihdam, yol sorunu, yetersiz sosyal aktivite alanları gibi sorunlarını dinleyen Başkan Ömer Turgut Oğuz, sorunların çözümü için çeşitli projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi. Gençlik Odası’nın kültürel ve sosyal aktiviteler için çok uygun bir ortam sağlayacağını dile getiren Oğuz, her fırsatta gençlerle buluşmaya devam edeceğini söyledi.

Gençler, Gençlik Odası’nda hem eğlenip hem de sorunları konuşarak çözüm arayacakları bir buluşma yeri olacağını belirterek, “Fikirlerimizi açıkça tartışabileceğimiz, boş zamanlarımızda sosyal etkinlerde bulunabileceğimiz bir ortam ihtiyacımız vardı. Açılışımıza katılan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası