Ege Postası
Geri

Karabağ: ''Tesis ışık oyunlarıyla tüm İzmir'den görülebilecek''

Bayraklı Belediyesi Dünya Barış Anıtı’na adını veren küre bakıma alındı. 3 aşamalı olarak planlanan bakım programında ilk olarak ışıklandırma daha sonra güvenlik tedbirleri ve asansör devreye girecek. Çalışmaları yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Tesis bittiğinde ışık oyunlarıyla tüm İzmir’den görülebilecek. Güvenlik tedbirlerini de tamamladıktan sonra vatandaşlarımız asansörle yukarı çıkıp İzmir’i seyredebilecekler” dedi.
Karabağ: ''Tesis ışık oyunlarıyla tüm İzmir'den görülebilecek''
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Aralık 2012 Cumartesi 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Dünya Barış Anıtı tamamlandıktan sonra ilk olarak yılbaşında görücüye çıkacak. 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim gibi önemli günlerde bilgisayar programı ile idare edilecek olan ışıklar günün anlam ve önemine göre ışıklandırılacak.

Çalışmalar başladı

İlk olarak Dünya Barış Anıtı’nın küresi üzerinde temizlik çalışmaları başlandı. 780 adet 3 vatlık dot armatür küre üzerine vinç yardımıyla yerleştirilecek. Elektrik tesisatının ardından güvenlik tedbirleri için çalışma başlatılacak. Vatandaşlar kendileri için alınan güvenlik tedbirlerinin ardından Barış Anıtı’na asansör yardımıyla çıkarak doyumsuz İzmir manzarasını seyretmenin keyfini yaşayacak.

Tüm İzmir’den görülecek

Çalışmaları yerinde inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Tesis bittiğinde ışık oyunlarıyla tüm İzmir’den görülebilecek. Anıt özel günlerde bilgisayar programıyla farklı temalara sahne olacak. Güvenlik tedbirlerini de tamamladıktan sonra vatandaşlarımız asansörle yukarı çıkıp İzmir’i seyredebilecekler. Aileler ve onların misafirleri için Restaurant ve kafeteryaları ile Dünya Barış Anıtını farklı bir alternatif olarak sunmaya çalışıyoruz” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası