Ege Postası
Geri

Son ders kentsel dönüşüm

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen, katılan Belediye Başkanları ve çalışanlarına, değişen ve yenilenen mevzuatlarla ilgili bilgiler veren, Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı, sona erdi.
Son ders kentsel dönüşüm
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Aralık 2012 Cuma 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Dört günlük bir eğitim sürecini kapsayan Mevzuat Bilgilendirme Toplantısının kapanış törenine, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur başta olmak üzere, Kıyı Ege Belediyeler Birliğine Bağlı Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altıngün,  Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Mevzuat bilgilendirme toplantısına katılan belediye başkanları,  belediye çalışanları ve toplantı konularını katılımcılara aktaran eğitimciler katıldı.

 

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur ve Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Mevzuat toplantısının son dersleri olan Kentlerde Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi ve Kent Dokusunun Yenilenmesi ve Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ile Bürokratların Soruşturma ve yargılama Usulleri derslerini veren Mahalli İdareler E. Genel Müdür Yardımcısı Hukuk Müşaviri Okay Memiş ve Türkiye Belediler Birliği İmar ve Şehircilik Müdürü Ayşe Ünal'a katkılarından dolayı plaket verdi.

 

Yeni Yıllarını Kutladı

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı'nın, kapanış konuşmasını gerçekleştiren Birlik Başkanı Abdül Batur Belediyeler ve çalışanları açısından çok faydalı bir eğitim süreci geçirdiklerini ifade etti. Başkan Batur " Bir saatlik eğitim toplantı sürelerine tüm konuları sığdırmak mümkün değil. Özellikle çıkan genelgeler ve yönetmeliklerin uygulanması ve hayata geçirilebilmesi için belediye çalışanlarımıza bir kaç defa daha seminer düzenlenmesinde fayda olduğunu düşünüyoruz" dedi Önümüzdeki haftanın yeni yıl haftası olduğuna dikkat çeken Batur "Bir hafta sonra yeni yıl geliyor. Bütün yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte tüm katılımcıların yeni yılını en içten dileklerim ile kutluyor ve sağlık, mutluluk, esenlik diliyorum" dedi.

 


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası